Crysis Remastered, Nintendo Switch İçin Yayınlandı

36
4
3
0
0
Arkasında Türk yapımcıların olduğu popüler oyun Crysis'in remaster versiyonu, Nintendo Switch için yayınlandı. Gerek grafikleri gerekse mekanikleriyle beğeni toplayan oyun, artık Switch kullanıcıları tarafından da deneyimlenebiliyor.

Video oyun tutkunları bundan 12 yıl önce, arkasında Türk geliştiricilerin olduğu bir oyunla tanıştılar. Birinci şahıs nişancı türünde olan bu oyun, o dönemin belki de en iyi grafiklerine sahipti. Ayrıca bu oyun, etkileyici bir şekilde Türkçe seslendirme desteğine de sahipti. Crysis isimli bu oyundan yıllar sonra Crytek, nihayet uzun zamandır beklenen remaster sürümünün geleceğini 3 ay kadar önce açıkladı.

Crysis Remastered'ın belki de en ilgi çekici yanı, oyunun tüm platformlarda oynanabilecek olmasıydı. Yani oyuncular, Crysis Remastered deneyimini PC, PlayStation, Xbox ve hatta Nintendo Switch üzerinden oynayabileceklerdi. Dün itibarıyla yeni bir açıklama yayınlayan Crytek, Crysis Remastered'ın Nintendo Switch için yayınlandığını duyurdu.

Crysis

Sabre Interactive ile ortaklaşa geliştirilip optimize edilen Crysis efsanesi, an itibarıyla Nintendo Switch üzerinden oynanabiliyor. Böylece Crysis efsanesinin yenilenen versiyonu artık Nintendo oyuncularının da beğenisine sunulmuş oldu.

Crysis'in kendileri için her zaman özel bir yere sahip olduğunu ifade eden Crytek CEO'su Avni Yerli, oyunun Nintendo Switch sürümünün Crysis'e olan tutkularının bir kutlaması olarak gördüğünü sözlerine ekliyor. Saber Interactive COO'su Andrey Jones ise Crysis'in zaten büyüleyici grafiklere sahip olduğunu, dolayısıyla bu projenin kendileri için hem eğlenceli hem de zorlu olduğunu ifade ediyor.

Kaynak : https://www.crytek.com/news/crysis-remastered-out-now-on-nintendo-switch
36
4
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
36
4
3
0
0