4
1
1
1
0

Samsung hayranları, 14 Ocak Perşembe gününe kilitlenmiş durumdalar. Bunun nedeni ise teknoloji devinin, yeni bir Galaxy Unpacked etkinliği düzenleyecek olması. Etkinlik kapsamında da Samsung'un en yeni amiral gemisi telefon ailesi olan Galaxy S21 ile tanışma imkanı yakalayacağız. Peki bu akıllı telefonlar, tüketicilere neler sunacak?

Samsung, Galaxy S20 ailesinde 3 farklı model ile karşımıza çıkmıştı. Beklentiler, bu durumun 2021'de de değişmeyeceğini gözler önüne seriyor. Bu bağlamda Samsung hayranları, Galaxy S21, Galaxy S21+ ve Galaxy S21 Ultra olarak isimlendirilecek üç model ile karşılaşacaklar. Ancak özellikle de Galaxy S21 ve Galaxy S21+, seleflerine göre önemli sayılabilecek bir değişiklikle gelecek.

Galaxy S21 ailesinde kavisli ekran durumu değişecek

Samsung Galaxy S21

Samsung, Galaxy S20 ailesinde kavisli ekran tercih etmişti. Ancak Galaxy S21 serisinde bu durum değişecek. Samsung, yeni amiral gemisi telefonlarının sadece Ultra modelinde kavisli ekran tercih edecek. Ayrıca Galaxy S21 ailesinin kamera kurulumu tasarımı da geçtiğimiz yıla kıyasla farklı olacak. Yalnız yeni kamera kurulumunun bazı kesimlerce eleştirildiğini söylemeden geçmemek gerekiyor.

Galaxy S21 ailesinde göreceğimiz en büyük yeniliklerden bir tanesi de Exynos 2100 işlemci olacak. Serinin tüm modellerine hayat verecek olan yeni işlemci, sektörün en iyisi olarak kabul edilen Qualcomm'u ciddi anlamda zorlayacak gibi görünüyor. Ancak hangi işlemcinin daha iyi performans sunacağı, gerçek kullanım testlerinden sonra gün yüzüne çıkmış olacak. İşte tüm bu bilgiler ve çok daha fazlası, sizler için hazırladığımız videomuzda...

4
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
1
1
0