İndirime Giren 1MORE SonoFlow Kulaklık Alınır mı? İşte Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

1
0
0
0
0
1MORE SonoFlow kulaklık gürültü önleyici özelliğiyle çok tercih edilen modellerden biri. İndirimli fiyatıyla almak istiyorsanız sizi aşağıya alalım.

Bir şeyler dinlemeyi ve izlemeyi sevenler için iyi bir kulaklık şart. Rahatlamak için dizi izlerken ya da müzik dinlerken kulaklık arayanlar için birçok kablolu ve kablosuz modeller var. 

Yüksek çözünürlüklü ses kalitesi sunan 1More SonoFlow kulaklığın özelliklerine bakalım mı?

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

1MORE SonoFlow Kulaklık, gürültü önleyici özelliği sayesinde her ortamda müziğinizi dinlemenizi sağlıyor.

1more sonoflow kulaklık

Gürültü azaltma özelliği sayesinde kulaklığınızı taktığınız andan itibaren sadece siz ve müziğiniz kalıyorsunuz. Dışarıdan hiçbir şey sizi rahatsız etmiyor. Kendinize göre EQ ayarlarını özelleştirebileceğiniz 1MORE SonoFlow kulaklığın uygulamasını kullanarak 12 tane stüdyo uyumlu EQ ön ayarı arasından seçim yapabiliyorsunuz. Kulaklığın en önemli özellikleriden biri de pil ömrü. Uzun bir yolculukta bile kesintisiz müzik dinlemenizi sağlıyor.

  • 70 saate kadar pil ömrü var.
  • 40 kHz'e kadar ulaşan çok geniş bir frekans tepkisi sunuyor. 
  • 990 Kbps aktarım hızı sayesinde yüksek çözünürlüklü bir ses deneyimi yaşatıyor.
  • Gürültü Engelleme Modu ve Şeffaflık Modu arasında istediğiniz gibi geçiş yaparak ne duymak istediğinizi siz seçebiliyorsunuz.
  • Mikrofonları sayesinde çağrılarınızı daha net duyabiliyorsunuz.
  • Hem kablolu hem Bluetooth ile bağlanma seçenekleri var.
  • Katlanabilir tasarımı onu her yere kolayca taşımanızı sağlıyor.
  • Kulaklık kısmı kulaklarınızı sarıyor.

Bu kulaklığa gelen kullanıcı yorumları ise şöyle:

"Ürünü kullanmaya başladığımdan beri artı yönlerinden bahsedeyim. Düşük ses seviyesinde bile yeterli derecede bass ve tiz dengesi iyi. Yüksek seslerde zaten çoşuyorsunuz. Anc özelliği ile metroda kullanma deneyimi tatmin edici ortamdan soyutlanıyorsunuz.

Eksi yönlerine gelecek olursam kafamda tam oturmuyormuş hissi olabiliyor sanki kayıyor gibi hissediyorum. (ufak bir eksi)
Sıcak havalarda yürüyüş ile kullanmayı düşünen arkadaşlar baya bir terlettiğini söyleyebilirim. Silikon yastıklar umarım dayanıklıdır tere karşı. (en çok tereddüte düştüğüm an)
Sonuç olarak artı ve eksiklerine göre yine bir kulaklık alacak olsam araştırmalarım sonucunda bu kulaklığı tercih ederdim. Parasını hak eden bir ürün."

"Şimdi öncelikle üründen gayet memnunum. Kızım çok beğendi.Malzeme kalitesi, uygulama desteği, premium kılıfı,anc ve transparan mod kalitesi, kullanım konforuyla falan tam bir F/P ürünü. Daha önce de Anker Q30 kullanmış biri olarak kesinlikle altta kalmaz hatta artıları dâhi var."

"Kulaklığı almak ve almamak arasında çok kararsızdım fakat kulaklığı tasarlayan ses mühendisinin grammy ödüllü olduğunu görünce şans vermeye karar verdim. 2 haftalık kullanım sonucu tecrübelerimi size iletiyorum, öncelikle ldac kodeği kullanacak bir cihazım yok. iPhone kullanıcısıyım ve win11 bir Acer laptopum var. Apple müzik ile en yüksek kalitede kayıpsız olarak müziklerimi indirdim. 1 müzik yaklaşık 150mb seste hiçbir gecikme bozulma yok, tertemiz ve net ses kalitesi çok iyi. Bass'lar mükemmel, çok yüksek olduğunu söylememem ama iyi bas vuran müziklerde kulaklarımı titretiyor. Hatta pubg oynarken adım seslerinin silah seslerinin felan bass'ın sebep olduğu titreşim yüzünden nereden geldiğini daha iyi duyuyorum. Ayrıca hiçbir oyun modu olmadığı halde laptop ile kablosuz bağlantıda sıfır gecikme pubg oynuyorum, kablolu olarak denedim, çalışmıyor. Nedenini bilmiyorum. (pc de oyun oynarken mikrofon kullanacaksanız ayrı bir mikrofon şart gecikme olmasa bile ses kalitesi çok düşüyor oyunlarda felan, ben laptopun kendi mikrofonuna alıyorum konuşmaları.). Gürültü engelleme konusunda gayet başarılı kulaklık zaten kulağı sardığından sesi iyi kesiyor. Anc ile çok iyi oluyor, ayrıca şeffaf mod da var. Aktif ettiğinizde dışarıdaki sesi direkt kulaklık yok gibi duyabiliyorsunuz. Malzeme kalitesine gelince çok iyi olduğunu düşünüyorum, saklama kutusu bile 500-600 lira eder bence. Genel olarak düşünmeden tekrar alabileceğim bir kulaklık. Puanım 9/10, 1 puanı da üzerindeki tuşların yerlerinin kötü olmasından kırdım. İki cihaza aynı anda bağlanıyor uygulamasından özelliği aktif etmeniz gerekiyor fakat iki cihaz arasındaki geçişi yavaş. Sony’nin wh-ch510 modelini kullanmıştım anında cihazı değiştiriyordu, bunda biraz bekleme oluyor. 4-5 saniye kadar ama benim için sorun değil çünkü Sony iki cihaza bağlıyken videoda bile zaman zaman ses gecikmesi yapıyordu. (sonuçta en ucuz kulaklığı) Sonoflow iki cihaza bağlıyken 0 gecikme oyun bile oynatıyor. Eklemek istediğim son şey laptopum ile alakalı. Son teknoloji Wi-Fi kartlı ddr5 sistem bir şey kullanıyorum, gecikme yaşamıyor olma sebebim bu olabilir. Daha eski cihazlarda ses gecikmesi yaşanabilir, denemedim."

"Fiyatına göre harika ses ve malzeme kalitesi, uzun pil ömrü ve yanında gelen mükemmel case'i sayesinde fiyatına göre harika bir kulaklık."

Uzun zamandır kulaklık arayıp bulamıyorsanız şu an %20 indirimde olan 1MORE SonoFlow kulaklığı sepetinize eklemek için tıklayabilirsiniz

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0