Amazon'da Apple Ürünlerinde %40'a Varan İndirimler!

15
4
4
1
1
Amazon'da 3-10 Haziran tarihleri arasında devam edecek Gaming Week'e özel pek çok Apple ürününde %40'a varan indirimler var.

iPad'lerde, Macbook'larda ve SSD kiti gibi Apple ürünlerinde avantajlı fiyatların ve indirimlerin yer aldığı Apple Gaming Week Fırsatları, listenizdeki Apple ürünlerini satın alıp üstlerini çizmek için iyi bir fırsat.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

Apple 2022 10.9'' iPad (10. Nesil)

10.9 inç Liquid Retina ekran, 6 çekirdekli CPU’ya ve 4 çekirdekli GPU’ya sahip A14 Bionic çip ve 12 MP geniş arka kamera, Ana Sahne özellikli 12 MP Ultra Geniş ön kamera ile hem iş hem oyun için kullanabileceğiniz 10. nesil iPad'e buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Apple Mac Pro için 4 TB SSD Kiti

İki adet 2 TB’lık modül içeren bu kit, sisteminizdeki SSD modülünün veya modüllerinin yerini alıyor ve Mac Pro’nun dahili SSD depolama kapasitesini artırıyor. 

Buraya tıklayarak göz atabilir ve satın alabilirsiniz.

Radeon Pro W6600X MPX Modülü

Dört adede kadar 4K ekrana, bir adet 5K ekrana veya iki adet ProDisplay XDR’a destek veren bu modül, 9.8 teraflopa kadar işlem performansı sunuyor ve 256 GBps bellek bant genişliğine sahip 8 GB GDDR6 bellek ile geliyor.

Buraya tıklayarak inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Apple iPad Air 13'' (M2)

M2 çipile yüksek performans sunan iPad Air, tüm gün süren pil ömrü, 13 inç'lik Liquid Retina ekran ve Touch ID ve gelişmiş kameralar ile geliyor. Dilerseniz buraya tıklayarak inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Apple MacBook Air 15'' (M3)

Apple'ın en güçlü işlemcilerinden M3'ten güç alan MacBook Air 2024, 8 GB RAM ve 256 GB SSD ile hem oyun hem iş için tercih edebileceğiniz yüksek performans sunan bir dizüstü.

Dilerseniz buraaya tıklayarak satın alabilirsiniz.

Gaming Week fırsatları ile indirimli alabileceğiniz tüm Apple ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz!

Diğer önerilerimiz:

15
4
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
15
4
4
1
1