Amazon'da Günün Fırsatları ile Alabileceğiniz İndirimli Ürünler

3
1
0
0
0
İndirimli fiyatları ile karşımıza çıkan fırsat ürünlerinden bazılarını sizler için listeledik.

Amazon'da birçok üründe indirim fırsatı devam ederken, gözümüze çarpan ürünlerden bazılarını bu içerikte listeledik. Siz de indirimde olan bu ürünlere göz gezdirmek için içeriğimize bakabilir, ihtiyacınız olanları ise sepete ekleyebilirsiniz.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

Ürünler;

Anahtarlı Akım Korumalı Çoklu Priz

Cihaz tipini otomatik olarak tanımlayarak en uygun şarj gücünü uygulayan Anahtarlı Akım Korumalı Çoklu Priz, ek bir şarj cihazına ihtiyaç duymadan telefonları, tabletleri ve diğer USB cihazlarını hızlı bir şekilde şarj edebilir.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Baseus Cafule Şarj & Data Aktarımı Kablosu

Baseus Cafule Şarj & Veri Aktarım Kablosu, Type-C girişli tüm cihazlarınızla uyumlu olarak çalışır. Geliştirilmiş akıllı şarj teknolojisi sayesinde mobil cihazınızın aşırı şarj olmasını engeller, dengeli bir akım sağlar ve batarya ömrünü uzatmaya yardımcı olur.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Ugreen Ayarlanabilir Telefon Standı

Hafif ve güçlü yapıda olan kaliteli alüminyum alaşımdan üretilen Ugreen Ayarlanabilir Telefon Standı, birçok farklı açıda kullanılabilecek şekilde tasarlanmış. Ayrıca bu standı kullanırken telefonunuzu şarj edebilmeniz için ayrılmış bir boşluk da bulunuyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Spigen iPhone 13 Kılıf

iPhone 13'ünüzü darbelere, çizilmelere ve diğer günlük kullanıma bağlı hasarlara karşı koruyan Spigen iPhone 13 Kılıf, dokunma hissini etkilemeden mükemmel bir kavrama olanağı sunuyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Spigen AirPods Pro (1. nesil) / AirTag Kılıf

 

AirPods Pro'nuz ile AirTag'inizi darbelere ve çizilmelere karşı koruruyan Spigen AirPods Pro (1. nesil) / AirTag Kılıf, zarif tasarımıyla cihazlarınızı güvenle saklamanıza yardımcı olur.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Rocoren USB-C Şarj Cihazı

Kısa devre, aşırı ısınma ve yüksek akıma karşı koruması ile karşımıza çıkan Rocoren USB-C Şarj Cihazı, aynı anda birden fazla cihazı şarj edebilmebilmenize imkan sağlar.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Sizin için diğer önerilerimiz;

3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0