Amazon'un "Yılın Son Fırsatları" Kampanyası Devam Ediyor: Onlarca Kategoride Binlerce Ürün İndirimde!

12
4
2
0
0
Amazon, "Yılın Son Fırsatları" kampanyası devam ediyor. 25 Aralık'a kadar sürecek kampanyada birçok kategoriden üründe kaçırılmaması gereken fırsatlar var.

Büyük indirimlerle dolu kasım ayı yakın zamanda sona erdi. Ancak bunu kaçıranlar için şimdi de yıl sonu kampanyaları gelmeye başladı. Amazon’un hafta başında başlattığı “Yılın Son Fırsatları” kampanyası da bunlardan biri.

Prime üyelerine özel olan kampanya 25 Aralık saat 23.59’a kadar sürecek. Yılın Son Fırsatları kampanyası kapsamında onlarca kategoriden binlerce ürüne indirimli erişebileceksiniz. Bunlar arasında bilgisayarlardan cep telefonlarına, mutfak aletlerinden moda ürünlerine kadar birçok ilginizi çekebilecek kategori yer alıyor.

Yılın Son Fırsatları kampanyasında göz atmak isteyeceğiniz bazı fırsatlar:

Ürünleri indirimlerden yararlanarak alabilmek için Amazon Prime üyesi olmanız gerektiğini unutmayın. Eğerr Prime üyesi değilseniz, buraya tıklayarak ayda yalnızca 39 TL'ye hemen üye olabilir; özel indirimler ve ücretsiz kargo gibi avantajların yanında Prime Video ve Prime Gaming hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz.

12
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
4
2
0
0