Apple, Vision Pro'nun Çıkış Tarihini Resmen Açıkladı

9
3
1
0
0
Apple, karma gerçeklik başlığı Vision Pro'nun ne zaman çıkacağını resmen açıkladı. Cihaz, önümüzdeki ayın başında ABD'deki mağazalarda ve internet sitesinde yerini alacak.

Deneyimli Apple analisti Mark Gurman, Power On bülteninin bu hafta yayımlanan sayısında dikkat çeken bir açıklama yapmıştı. Buradaki iddiasında Apple'ın yeni karma gerçeklik başlığı Vision Pro'nun ay sonuna doğru mağazalara ulaşacağını, önümüzdeki ay ise satışların başlayacağını ifade etmişti.

Bunun ardından geçtiğimiz dakikalarda konuya ilişkin resmî açıklama direkt Apple'dan geldi. Şirket, paylaştığı blog gönderisinde Apple Vision Pro'nun resmen ne zaman raflarda yerini alacağını açıkladı.

Apple Vision Pro, 2 Şubat'ta ABD'de satışa çıkacak

Apple Vision Pro

Apple'ın açıklamasına göre Vision Pro, 2 Şubat Cuma günü ABD'deki tüm Apple mağazalarında yerini alacak. Başlık ayrıca aynı gün Apple'ın sitesi üzerinden çevrim içi olarak da satışa sunulacak.

Apple'ı tamamen yeni bir ürün kategorisine sokan Apple Vision Pro, haziran ayındaki WWDC konferansında tanıtılmıştı. Cihaz, 3.499 dolardan başlayan fiyatlara sahip olacak. Bu fiyat, 256 GB'lık versiyonda geçerli olacak. Cihazla birlikte kafa bandı, temizleme bezi, harici batarya, USB-C şarj kablosu ve güç adaptörü gibi şeylerle kutudan çıkacak.

Teknoloji devi, ABD satış tarihini açıklarken cihazın diğer pazarlara ne zaman geleceği konusunda bir bilgi paylaşmadı.

Müşterilere Vision Pro'yu deneme imkânı sunulacak

Apple, ürün mağazalara geldiğinde kullanıcılara cihazı deneme imkânı sunacağını da açıkladı. 2 Şubat günü Apple Store'a gelip kayıt yaptıran ABD'li müşteriler, cihazı önden deneme fırsatı yakalayacak.

Apple, Vision Pro'nun tahminî batarya süresini de artırdı

Apple, satış tarihinin yanı sıra cihazın bir özelliğinde de küçük değişikliklere gitti. Şirket, daha önce pil ömrünü genel kullanım için 2 saat olarak açıklamıştı. Şimdi ise 2,5 saate kadar video oynatma sunabileceğini belirtti. 

Apple Vision Pro'nun açıklanan tüm özelliklerini öğrenmek için:

Apple Vision Pro'yu anlattığımız videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz

Kaynak : https://www.apple.com/newsroom/2024/01/apple-vision-pro-available-in-the-us-on-february-2/
9
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
3
1
0
0