Apple Vision Pro, Resmen ABD Dışına Çıktı: 4 Ülkede Mağazalarda Yerini Aldı

4
0
0
0
0
Apple Vision Pro, ABD dışına ilk kez çıktı. Cihaz, Çin, Hong Kong, Japonya ve Singapur’da mağazalarda yerini aldı. Birleşik Krallık, Almanya, Avustralya, Fransa ve Kanada’da ise ön siparişe açıldı.

Apple’ın geçen yıl tanıttığı karma gerçekliği gözlüğü Vision Pro, şubat ayında ABD’de satılmaya başlamıştı. Bu ayın başlarında düzenlenen WWDC 2024’te ise nihayet diğer ülkelere geleceği duyurulmuştu.

O gün geldi çattı. 3500 dolardan başlayan fiyatlara sahip Apple Vision Pro, ilk kez ABD dışına çıkarak dünya çapında belli ülkelerde satışa sunuldu.

Çin, Hong Kong, Japonya ve Singapur’da mağazalarda yerini aldı

Teknoloji devi, bugün yaptığı bir açıklamayla Apple Vision Pro’nun WWDC’de açıkladığı gibi Çin, Hong Kong, Japonya ve Singapur olmak üzere 4 Asya bölgesinde resmen satışa sunulmaya başladığını duyurdu. Ön sipariş süreci, bu bölgelerde 13 Haziran’dan beri açıktı.

Cihaz, bu bölgelerdeki Apple mağazalarda yerini aldı. Tahmin edebileceğiniz gibi ilgi eksik olmadı. İnsanlar, şirketin karma gerçeklik gözlüğünü görmeye ve satın almak için mağazalara akın etti. Müşterilere, tıpkı ABD’de olduğu gibi cihazı denemeleri için demolar da sunulduğunu ekleyelim.

Öte yandan şirket; Birleşik Krallık, Almanya, Avustralya, Fransa ve Kanada’da da Vision Pro’nun ön siparişlerini bugün itibarıyla aktif etti. Cihazın bu ülkelere geliş tarihi ise 12 Temmuz olacak.

Apple Vision Pro, 12 Temmuz itibarıyla ABD’yi de dahil edersek 10 ülkede sunulmuş olacak. Ne kadar ilgi göreceğini ve bu ilgiyi sürdürüp sürdüremeyeceğini bekleyip göreceğiz. Türkiye’ye ne zaman geleceği konusunda ise maalesef henüz bir bilgi yok.

Kaynak : https://www.apple.com/newsroom/2024/06/apple-vision-pro-arrives-in-china-mainland-hong-kong-japan-and-singapore/
4
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
0
0
0
0