Ubisoft CEO'su Açıkladı: Assassin's Creed Remake Geliyor

7
3
1
1
0
Assassin's Creed serisinin ikonik oyunları yenilenerek karşımıza çıkacak. İlk yenilenecek oyun Black Flag olabilir.

Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, firmanın internet sitesinde yayımlanan bir röportajda Assassin's Creed serisi hakkında önemli açıklamalar yaptı. Röportajda öne çıkan nokta ise serinin eski oyunlarının yeniden yapılacağı haberi oldu. Guillemot, yeniden yapımlar sayesinde Ubisoft'un daha önce oluşturduğu dünyaların yeniden ziyaret edileceğini ve modernleşmesini mümkün kılacağını ifade ederken "Eski Assassin's Creed oyunlarımızdaki bazı dünyalar hala son derece zengin" dedi. 

Ubisoft CEO'su ayrıca firmanın amacının Assassin's Creed oyunlarını daha düzenli olarak çıkarmak ancak "her yıl aynı deneyimi yaşatmamak" olarak açıkladı. Bilindiği üzere firmanın piyasaya süreceği son Assassin's Creed oyunu, Sengoku Jidai dönemi Japonya'sında geçen Assassin's Creed Shadows olacak. 

Assassin's Creed Hexe çok daha farklı bir oyun olacak

assassin's creed black flag

Guillemot, Kutsal Roma İmparatorluğu'nda cadı avı döneminde geçecek olan Assassin's Creed Hexe'nin çok daha farklı bir oyun olacağını belirtti. Yani seri altıncı oyununda yeniden Avrupa'ya dönecek. Cadı avı genellikle 14. ve 15. yüzyıllarla ilişkilendirilse de, Almanya'daki derebeyliklerde 17. yüzyılın başlarına kadar cadı avları devam etmişti. 

Her ne kadar Ubisoft CEO'su hangi oyunları yeniden yapacaklarını belirtmemiş olsa da, daha önceki iddialar Black Flag'in yenileneceği yönündeydi. 2013'te piyasaya sürülen yapım, 18. yüzyıl korsanlarına odaklanıyordu ve hem eleştirmenlerden hem de oyunseverlerden olumlu eleştiriler almıştı. 

Yenilenecek Assassin's Creed oyununa siz karar verseydiniz hangi oyunu seçerdiniz?

Kaynak : https://www.engadget.com/ubisoft-ceo-says-assassins-creed-remakes-are-in-the-works-035852195.html?src=rss
7
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
3
1
1
0