Asssassin's Creed: Valhalla'nın Steam'e Gelebileceği Ortaya Çıktı

11
2
2
1
0
Ubisoft Connect'ten elde edilen bir sızıntı Assassin's Creed hayranlarını sevindirecek bir gelişmenin gerçekleşebileceğini gösterdi. İddiaya göre Assassin's Creed: Valhalla Steam'e gelebilir.

2007 yılında hayatımıza giren oyun serisi Assassin’s Creed, şüphesiz tarihin en başarılı serilerinden biri. Ubisoft tarafından geliştirilen serinin 10’dan fazla başarılı oyunu bulunuyor. Yakın zamanda da üç yeni Assassin’s Creed oyunun geleceği resmen duyurulmuş, hayranların heyecanı tavan yapmıştı.

Serinin 2020’de çıkış yapan Assassin’s Creed: Valhalla isimli bir oyunu olduğunu biliyoruz. Oyuncular arasında tartışma yaratan bu yapım, serinin on ikinci ana oyunu olmuştu. Bazı hayranların sevdiği, bazılarının ise beğenemediği yapım maalesef PC kullanıcıları için Steam’de yer almıyordu. Ubisoft, bunun yerine oyunu satmak için Epic Games Store ve Ubisoft Store’u tercih ediyordu. Şimdi ise bu konuda bir gelişme yaşandı.

Assassin’s Creed: Valhalla Steam’e gelebilir!

Ubisoft Connect’in veri tabanından çıkan bir sızıntı, yakın zamanda Assassin’s Creed hayranı PC ve Steam kullanıcılarını sevindirecek bir gelişmenin yaşanabileceğini ortaya koydu. YoobieRE adlı bir Discord kullanıcısının ulaştığı bilgiler, oyunun Steam’e gelebileceğini gösterdi.

Tabii ki bunun bir iddia olduğunu vurgulamamız gerek. Oyunun Steam’e gelip gelmeyeceği ile ilgili herhangi bir resmi bilgi yok. Ancak elde edilen ekran görüntüsü, bunun yaşanabileceğini ve sevilen oyunun platforma gelebileceğini gösteriyor.

Eğer iddia doğru çıkarsa Ubisoft’un politikalarında bir değişiklik yapabileceğini ortaya koyuyor. Steam’i iş modeli ve satışlarda yaptığı kesintiler nedeniyle eleştiren şirket, bir süredir oyunları için Epic Games ve Ubisoft Store’u tercih ediyordu. Oyun devinin bu konuda bir değişiklik yapıp yapmayacağını ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Tüm Assassin’s Creed oyunlarını incelediğimiz içeriğimiz için:

Kaynak : https://gg.deals/blog/assassins-creed-valhalla-is-coming-to-steam-according-to-ubisoft-connects-database-leak/
11
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
2
2
1
0
Yorumlar(6)
Yorumunuz minimum 30 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
Tüm Yorumlar
5 ay önce
Microsoft insanların zoraki Windows 11 kullanmasını istiyor galiba hahaha. Bu arada birkaç ay Bazı Linux dağıtımları denedim ama pek alışamadım maalesef yine Windows kullanıyorum ama KDE neon güzeldi.
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
5 ay önce
Oh be. Linux kullanıcısı olarak bu haberleri gördükçe içimin yağları eriyor
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
5 ay önce
Bensorunlari çözuyom destek ekibi
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
5 ay önce
Ben Windows güncellemesi yaptım her bilgisayarı yeniden baslatığımda USB takma cıkarma sesi geliyor ve sürekli sanki birden fazla ekran varmış gibi davranıyor marka Dell g15
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
5 ay önce
Linux geç w11 aşırı berbat
5 ay önce
Federo ya geçme zamanı geldi •••
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
5 ay önce
Debian hepsinden daha iyi, DistroWatch'dan karşılaştırın.

Debian'ın diğerlerinden daha iyi olma sebepleri:

1) Bağımsız ve Özgün Proje.
2) Küresel Proje.
3) Çok çeşitli işlemci mimarilerini destekliyor.
4) Çok çeşitli masaüstü ortamlarını destekliyor.
5) Tek kurulum dosyası hem bilgisayarlara ve hem de sunucu donanımlarına kurulabiliyor.
6) Canlı DVD, Canlı USB, Canlı HDD, Canlı SSD, Canlı SD Kart olarak kurulumu var.
7) Çok çeşitli ve çok fazla paketleri var.
8) Çok çeşitli ve çok fazla metapaketleri var.

Debian'ın kötü yanları:

1) Çok fazla paket barındırdığı için paketlerinin 2/5'i güncel değildir.

2) Çok fazla paketi olmasına rağmen şimdilik hepsi birbirlerinden farklı en az 22000 paket eksiği vardır.
toxipops
5 ay önce
windows 7/24 çalışır sıkıntı olmaz derler...
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
diğer yanıtları göster
5 ay önce
Bunu diyenler Linux'taki bir driver için hayatını vermeyen insanlardır.
5 ay önce
Onu diyenler çoğunluğa ve birbirlerine uyan ve kıyas ve muhakeme ve istidlal (çıkarım) umursamaz popülist insanlardır.