Şampiyonlar Ligi Finali'nin Oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun Dış Cephesi Sosyal Medyada Tepki Topladı

61
5
5
1
1
UEFA, Şampiyonlar Ligi Finali öncesinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nın dış cephesinin de yer aldığı bir görüntü paylaştı. Görüntüde stadın bakımsız durması sosyal medyada tepki topladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali, bugün TSİ 22:00’da İstanbul’da, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. Yıllar sonra dev organizasyonu ülkemize getiren maç, Manchester City ve Inter arasında oynanacak.

Yurt dışından binlerce taraftarın ülkemize akın etmesine neden olan maça saatler kala bir fotoğraf sosyal medyanın gündemine oturdu. UEFA tarafından paylaşılan bir görüntü, Atatürk Olimpiyat Stadı’na tepkilerin gelmesine neden oldu.

Stadın dış cephesinin kötü görüntüsü tepki topladı

UEFA Şampiyonlar Ligi resmi hesabı tarafından paylaşılan fotoğrafta stadın dış cephesi yer alıyor. İşte tepki çeken kısım da tam olarak burası. Birçok sosyal medya kullanıcısı, stadın dışının kötü ve bakımsız plduğunu ifade ederek tepki gösterdi.

Twitter gibi sosyal medya platformlarından düşüncelerini belirten kullanıcılar, 80 bin civarında kapasiteye sahip olan dev stadyumla ilgili hem sert hem de komik yorumlarda bulundu. Aşağıdan bu tepkilerden bazılarına ulaşabilirsiniz.

Görüntüye gelen bazı tepkiler

61
5
5
1
1
Emoji İle Tepki Ver
61
5
5
1
1