Battlefield 2042'ye Dead Space Etkinliği Geliyor!

2
2
0
0
0
Electronic Arts, Battlefield 2042 için Dead Space ile bir araya geldi. Bu kapsamda; 9 Temmuz'da başlayacak "Outbreak" isimli bir etkinlik duyuruldu. Peki bu etkinlik neler sunacak?

Electronic Arts, popüler oyunlarından Battlefield 2042 için dikkat çekici bir iş birliği yaptı. Bu iş birliği kapsamında bilim kurgu ve korku türü oyunların başında gelen Dead Space ile özel bir etkinlik oluşturuldu. "Outbreak" isimli etkinlik, oyunseverlerin ilgisini Battlefield 2042'ye çevirmeyi başaracak gibi görünüyor.

Yapılan resmî açıklamaya göre 9 Temmuz Salı günü başlayacak etkinlik, oyuncuları Boreas isimli laboratuvara götürecek. Oyuncular, Outbreak etkinliği kapsamında tamamen yeni bir düşmanla mücadele etmeye çalışacaklar. 

Battlefield 2042 ödülleri de verilecek

Battlefield 2042 outbreak etkinliği

Battlefield 2042 oyuncuları, Outbreak etkinlikleri kapsamında bazı ödüller de kazanacaklar. Yapılan açıklamaya göre yeni bir silah eklentisi, yeni bir oyuncu kartı arka planı ve künye, oyunculara dağıtılacak. Oyun içerisinde 2.200 BFC karşılığında satın alınabilecek "Dead Space Paketi" ile "Marked Man" teçhizatı ve 3 yeni silah kaplaması gibi envanter ögeleri de oyunculara sunulacak.

Battlefield 2042 ekibi ile Dead Space ekibi arasında gerçekleştilen iş birliği kapsamında oluşturulan Outbreak etkinliği, 16 Temmuz Salı günü sona erecek. Oyuncular, bu bir haftalık süreçte bambaşka bir Battlefield 2042 deneyimi yaşayacaklar gibi görünüyor.

2
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
2
0
0
0