İstanbul’un İhtişamı Bentley’nin İmzasıyla: İstanbul'a Özel Koleksiyon Tanıtıldı

7
5
1
1
0
Dünyaca ünlü otomobil firması Bentley, İstanbul için özel bir koleksiyon tasarladı.

Otomobil firmaları zaman zaman özel koleksiyonlar tasarlıyor ve daha premium detaylarla süslüyorlar. Bentley de Mulliner atölyesinde, el yapımı detaylara sahip ve sınırlı sayıda üretilen Continental GT Azure, Flying Spur Azure ve Bentayga Azure modellerini tanıttı. Bu modellerde İstanbul'dan ilham alınırken koleksiyonun adı da İstanbul Silüeti Koleksiyonu oldu. 

Araçlarda Kız Kulesi, Galata Kulesi, İstanbul Boğazı ve Sultanahmet Camii'nden ilham alınarak detaylar oluşturuldu. Araçların iç tasarımlarında ise bizimle özdeşleşmiş olan lacivert ve turkuaz renk teması dikkat çekerken, koltuk başlıkları ve arka minderlerde işlenen İstanbul silüeti bulunuyor. 

Çekimler Galataport'ta yapıldı

koltuk

Araçların video çekimleri için seçilen nokta da Galataport oldu. Fotoğraflarda boğaz ve köprü arka plan olurken boğazın silüeti de koleksiyonun adının hakkını veriyor. Bu göz alıcı seri, ince detaylarıyla da silüetle bütünleşmeyi başarıyor. 

bentley

Sadece üç adet üretilen bu araçlar Türkiye'de satılacak. Araçlar önümüzdeki hafta Maslak'ta sergilenmeye başlanacak. Gelen bilgilere göre araçların üçü de satılmış durumda. İstanbul'da pahalı araçları sık sık görebildiğimiz bölgelerden olan Maslak, pek çok lüks otomobil firmasının mağazalarına ev sahipliği yapıyor. 

bentley

Araçların fiyatları hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Lüks bir otomobil firmasının ülkemizde bir şehir için özel bir koleksiyon oluşturması ise araçları alabilme şansımız olup olmamasından bağımsız olarak hoş bir durum. 

7
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
5
1
1
0