Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi (BİLMÖK), Bu Yıl Üsküdar Üniversitesi'nde Gerçekleşiyor!

4
1
1
0
0
Her sene farklı bir üniversitenin Bilgisayar Mühendisliği bölümü veya öğrenci kulübü ile organize edilen Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi (BİLMÖK), bilgisayar mühendisliği öğrencileri arasındaki etkileşimi ve iletişimi arttırarak onların mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Ülkenin bilişim alanındaki yönelimlerini belirlemek ve bu alandaki gelişimine destek vermek amacıyla düzenlenen Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi (BİLMÖK), bu yıl 6-7 Mayıs tarihinde Üsküdar Üniversitesi'nde birçok üniversiteden öğrencilerin katılımıyla gerçekleşecek.

BİLMÖK bilgisayar mühendisliği öğrencileri tarafından düzenlenmesine rağmen, her üniversitenin ilgili bölümünden resmi temsilcilerin yanı sıra; her bölümden öğrenciler, akademisyenler, sektör temsilcileri ve mezunları da kongreye katılım sağlıyor.

BİLMÖK, bu yıl Üsküdar Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek

Bu yıl 19. kez düzenlenecek olan Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi, Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde 6-7 Mayıs 2023 tarihlerinde, Üsküdar Üniversitesi NP Sağlık Yerleşkesi, İbni Sina Oditoryumu'nda düzenlenecek. 

Etkinlikte, sektörün önde gelen firmalarından katılacak konuşmacılarla birlikte kariyer alanında öğrencilerin firmalar ile bir araya gelmesi sağlanacak. Ayrıca kongre katılımcılarına, NFT Katılım Sertifikası verilecek.

Ücretsiz ve yurt genelindeki tüm üniversitelerin öğrencilerine açık olan kongreye katılım sağlamak için bu link üzerinden kayıt oluşturabilirsiniz. 

4
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
1
0
0