Bir YouTuber, Apple'ın AirPods'ları İçin Sıra Dışı Bir Test Yöntemi Denedi

0
0
0
0
0
Apple AirPods, Youtuber'lar tarafından test edilmeye başlandı. Daniel Garcia isimli bir kullanıcı, test ederken farklı bir yöntem izlemeyi tercih etti.

Apple AirPods, YouTuber’lar tarafından test edilmeye başladı. Daniel Garcia isimli YouTuber ise diğerlerinden farklı bir yöntem izledi. AirPods’u ile ormanlık, engebeli bir arazide yol alan Garcia; konfor, güvenlik pil ömrü gibi özellikleri fitness şartlarında test etti.

Sonuçlar tatmin ediciydi, AirPods koşu boyunca kulaklarında kaldı. Ses kalitesinin beklediğinden daha iyi olduğunu söyleyen Garcia, AirPods’un kulaklarından düşecekmiş hissi verdiğini de kaydetti. Bir saat boyunca müzik dinleyerek koşmasına ve tempolu yürüyüş yapmasına rağmen, şarjı %100’den %84’e düştü. Apple, 5 saat aralıksız müzik dinlenebileceğini iddia ediyor.

AirPods’un ABD fiyatı 159 dolar. ABD’liler bu fiyatı çok yüksek buluyor, ancak Apple fiyat politikasında değişiklik yapmayacak gibi görünüyor. Yüksek fiyata rağmen kulaklıklar, kalitesini konuşturuyor. Aşağıda Daniel Garcia’nın incelemesini izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://9to5mac.com/2016/12/19/marathon-runner-tests-apple-airpods-on-a-10k-run-earbuds-stay-in-ears-good-battery-life/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0
Yorumlar(3)
Yorumunuz minimum 30 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
Tüm Yorumlar
8 yıl önce
Bir de Gear IconX test etsin çok daha iyi bulacağına eminim.
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
8 yıl önce
çok hızlı konuşuyor adam sinirim bozuldu
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
8 yıl önce
kulaktan düşmüyor mu yav. İzlemeye üşendim
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .