BMW'nin 6 Serisi'ni Geri Getireceği İddia Edildi: XM Modeli de İptal Olabilir!

2
1
0
0
0
Yeni bir iddia, BMW'nin önümüzdeki yıllarda 6 Serisi'ni geri getirebileceğini öne sürdü. Ayrıca XM'in iptal edileceği de iddia edildi.

Alman otomobil devi BMW, birçok ikonik araca sahipti. Uzun yıllar boyunca farklı versiyonlarıyla yollarda olan 6 Serisi de bunlardan biriydi. Seri, son olarak 2018 yılı civarlarında karşımıza çıkmıştı. 8 Serisi’nin gelişinin ardından ise yavaş yavaş veda etmişti.

Ancak gelen yeni haberler, serinin geri dönebileceğinin sinyallerini verdi. Automotive News’ün tedarik zinciri kaynakları serinin birkaç yıla döneceğini söylerken mevcut bir modelin yerini alacağını öne sürdü.

2026’da 8 Serisi’nin yerine gelebilir

İddiaya göre BMW, 6 Serisi’nin yeni versiyonunu 2026 yılının ikinci yarısında tanıtmayı planlıyor. Modelin, 8 Serisi’nin emekliye ayrılmasının hemen sonrasında geleceği de bilgiler arasında. Yani doğruysa 8 Serisi’nin yerine geçecek bir model olacak.

Ancak hemen heyecanlanmamak gerek. Çünkü BMW Blog’un kaynakları tam tersini söylemiş. Buna göre şirketin 6 Serisi’ni tekrar yollara sürme gibi bir planı yok.

XM modeli iptal olabilir

Bunun dışında Automotive News, SUV türündeki şarj edilebilir hibrit model XM ilgili de bazı iddialar ortaya attı. İddiada, şirketin 2028 yılına doğru XM’in üretimini sonlandırabileceği aktarıldı. Tamamen elektrikli bir versiyonun da gelmeyeceği ifade edildi. XM, pek beğenilmeyen bir model olarak karşımıza çıkmıştı.

BMW Blog, bu iddia hakkında da bir şeyler yazmış. Habere göre XM’in geleceği hakkında hâlâ görüşmeler sürüyor. Ancak iptal edilme ihtimali fazla. 6 Serisi ve XM ile ilgili iddiaların ne kadar doğru olduğunu zaman gösterecek.

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0