Bu Yıl 10. Kez Düzenlenecek "Boğaziçi Marka Zirvesi" Başlıyor

2
1
1
0
0
Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından bu yıl 10. kez düzenlenecek olan Boğaziçi Marka Zirvesi, 6-7 Mayıs tarihlerinde başlıyor.

Uzun yıllardır satış, pazarlama, reklamcılık, girişimcilik, ekonomi ve finans gibi alanlarda zirveler düzenleyen ve öğrenci etkinliklerini organize eden Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü, bu sene de pazarlama ve marka iletişimi prestijli bir etkinlik olan Boğaziçi Marka Zirvesi’ni 10. kez düzenliyor.

Geçtiğimiz seneler boyunca da kendi ismiyle markalaşmış olan “Boğaziçi Marka Zirvesi”, her yıl birbirinden değerli konuşmacıları ilham veren hikayeleriyle ağırlarken birbirinden saygın markaları da sektörün önde gelen isimlerinden dinleme imkanı sunuyor.

İlham veren konuşmacılar ve öncü şirketler

Bu yıl "it’s all about storytelling" mottosuyla yola çıkan Boğaziçi Marka Zirvesi, markaların ruhunu ortaya koyan hikayelerini duayen isimlerden dinleme fırsatı sunuyor. Sporda, sanatta, iş dünyasında bulunan marka ve pazarlama kavramlarını her açıdan ele alacak olan zirve, 10. yılında da birbirinden değerli konuşmacıları ve ilham veren oturumlarıyla katılımcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

6-7 Mayıs 2023 tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesinde gerçekleşecek olan Boğaziçi Marka Zirvesi, iki gün boyunca GarantiBBVA ana sponsorluğunda düzenlenecek. 

Etkinlik; Reckitt, Loreal, BAT, Shell, Migros, Vakko, Philip Morris, Mey, Türkiye Sigorta, Flormar gibi birçok şirketten sektörün önde gelen isimlerini marka hikayeleriyle; Onur Yanık, Ahmet Gülüm, İhsan Özçıtak, Doğan Kabak ve Ferhat Albayrak gibi isimleri de ağırlayacak.

Etkinlik biletine buradaki linkten ulaşabilirsiniz.

Etkinlikle ilgili tüm sorularınız için [email protected] mail adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etkinlikle ilgili tüm detaylar için bu linki tıklayınız. 

2
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
1
0
0