Boğaziçi Robot Kupası, Güney Kampüs’te 6-7 Mayıs Tarihlerinde Başlıyor

0
0
0
0
0
Boğaziçi Üniversitesi Elektroteknoloji Kulübü tarafından bu sene 6-7 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan Boğaziçi Robot Kupası, katılımcılarını bekliyor.

Boğaziçi Üniversitesi’nde 1962 yılından bu yana faaliyetlerine devam eden Elektroteknoloji Kulübü, üniversitenin ilk ve tek robot yarışması olan Boğaziçi Robot Kupası’nı (BROCUP) 6-7 Mayıs tarihlerinde düzenleyecek. 

BROCUP, robot ve teknoloji sektöründe inovasyonu hedefleyen öğrencilerin gelişimini desteklerken, aynı zamanda festival havasında geçen iki günlük bir yarışma olarak karşımıza çıkıyor. 

Yarışma sonunda takımlar çeşitli ödüllerin sahibi olacak

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü’nde 6-7 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan BROCUP’a öğrenciler, tasarlayıp geliştirdikleri kendi robotlarıyla katılacak. Yarışma, herkesin yararlanabileceği paneller, workshoplar ve deneyim alanlarıyla 2 gün boyunca sürecek.

BROCUP, toplamda 6 farklı kategoride gerçekleşecek. Bunlar; Sumo, Mini Sumo, Çizgi İzleyen, Labirent, Serbest Kategori ve Kediler Firarda olacak. Takımlar, yarışma sonunda çeşitli ödüllerin sahibi olacak.

Boğaziçi Robot Kupası’nda yer almak isterseniz, başvuru linki için buraya tıklayabilirsiniz.

Etkinlikle ilgili detaylara ulaşmak ve son gelişmelerden haberdar olmak için @buecieee ve @boun_ieee_ras Instagram hesaplarını takip edebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0