Bu Haftanın Favorileri: En Çok Satan 10 Teknolojik Ürün

0
0
0
0
0
Bu hafta Hepsiburada ve Amazon'da en çok tercih edilen, bolca satın alınan ürünleri sizin için listeledik.

Bu hafta interneti ele geçiren en popüler ürünleri listelediğimiz bu içerikte oyuncu monitöründen araç içi kameraya, kulaklıktan dikey süpürgeye kadar pek çok ürün yer alıyor. 

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

Philips XC7040/01 SpeedPro Max Kablosuz Dikey Süpürge

360 derecelik emiş başlığı sayesinde her bölgedeki kir ve tozları kolaylıkla temizleyebilen Philips XC7040/01 SpeedPro Max Kablosuz Dikey Süpürge, haftanın en çok satan ürünleri arasında yer alıyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

AMD Ryzen 5 5600X

Oyun ve çoklu görev performansında oldukça iyi bir denge sunan AMD Ryzen 5 5600X, işlemciler içerisinde en çok tercih edilen ürün olarak karşımıza çıkıyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Samsung Galaxy Tab A9 Tablet

8 GB RAM kapasitesi ve 128 GB dahili hafızası bulunan Samsung Galaxy Tab A9 Tablet, 3D ses kalitesine sahip. Ayrıca 1 TB'a kadar depolama alanını yükseltebilirsiniz.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

 

Samsung Odyssey G3 Oyuncu Monitörü

Son zamanların oldukça popüler monitörleri arasında yer alan Samsung Odyssey G3 Oyuncu Monitörü, 27'' ekran boyutu ve 165 Hz ekran yenileme hızı ile listemizde yerini alıyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Logitech G F710 Kablosuz Gamepad

2.4 GHz kablosuz bağlantı özelliği sayesinde neredeyse hiç gecikme olmadan kullanabileceğiniz Logitech G F710 Kablosuz Gamepad, çift titreşimli bildirim moturu ile keyifli bir deneyim yaşamanızı sağlayacak.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

70mai A500s Pro Araç İçi Kamera

1944p çözünürlükteki görüntü kalitesi ile en çok tercih edilen ürün olan 170mai A500s Pro Araç İçi Kamera, hem gece hem de gündüz sorunsuz bir şekilde kayıt yapabiliyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Frisby Fnc-5230st 4 Fanlı Soğutucu

Isınan dizüstü bilgisayarlarınızı bir nebze olsun serinletip daha verimli kullanmanıza yardımcı olarak Frisby Fnc-5230st 4 Fanlı Soğutucu, bu hafta birçok kişi tarafından tercih edilmiş.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın

Anker Soundcore Liberty 4 NC TWS Bluetooth Kulaklık

Ses kalitesi, aktif gürültü engelleme ve mikrofon performansı ile ön plana çıkan Anker Soundcore Liberty 4 NC TWS Bluetooth Kulaklık, haftanın en çok satın alınan ürünleri arasında bulunuyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

JBL Go 3 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

Dayanıklılığı ve taşınabilir yapısı ile kullananlar tarafından çok sayıda olumlu yorum alan JBL Go 3 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör, fiyat performans olarak oldukça başarılı bir ürün.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Toshiba 1TB Canvio Basic 2.5" Gen1 USB 3.2 Harici Harddisk

Yüksek aktarım hızı ve sessiz çalışma özelliği ile karşımıza çıkan Toshiba 1TB Harici Harddisk, en çok tercih edilen harddisk olarak listemizde yer alıyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

İlginizi çekebilecek diğer içerikler;

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0