İlk Günden Game Pass’e Gelecek Call of Duty Black Ops 6 Resmen Tanıtıldı: Oynanış Fragmanı Geldi, Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu!

21
2
2
1
1
Yakın zamanda duyurulan yeni Call of Duty oyunu Black Ops 6 bugün resmen tanıtıldı. Çıkış tarihi, fiyatı, konusu ve diğer tüm detaylara içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

Activision’ın ikonik FPS serisi Call of Duty’nin yeni oyunu büyük heyecanla bekleniyordu. Treyarch ve Raven Software tarafından geliştirilen yapım, yakın zamanda resmen duyurulmuştu.  İsminin Black Ops 6 olacağı açıklanırken ilk günden Game Pass’e geleceği müjdesi verilmişti.

Activision, bugünkü Xbox etkinliği kapsamında Black Ops 6 resmen tanıttı ve oyundan ilk bilgiler geldi. Aslında oyun hakkındaki bilgilerin Xbox sayfası yoluyla birkaç saat önceden belli olduğunu belirtelim. Etkinlik, daha da detaylandırmış oldu. İşte hayranların sabırsızlıkla beklediği Black Ops’la ilgili çıkış tarihi ve fiyatı da dahil tüm bilmeniz gerekenler.

Call of Duty Black Ops 6 fragmanı

Call of Duty Black Ops 6 neler sunacak?

90’lı yıllarda Soğuk Savaş sonrasında geçen casus hikâyesi

Oyunun en çok dikkat çeken kısımlarından biri hikâyesi olacak. Black Ops 6’da 1990’lı yılların Soğuk Savaş sonrasında ve ABD’nin tek güç olarak yükseldiği dönemde geçen bir casusluk hikâyesini deneyimleyeceğiz. Activision, oyunun Black Ops 2 ile bağlantılı olacağını söylüyor.

16 haritalı çoklu oyuncu modu ve zombi modu

Bunun yanı sıra hem multiplayer hem de zombi moduyla gelecek. Çoklu oyuncu modu, 16 haritayla çıkış yapacak. 12’si klasik 6v6, 4 tanesi ise 2’ye 2 veya 6’ya 6 oynanabilen saldırı haritaları olacak.

Aynı zamanda efsaneleşmiş zombi modu da geri dönecek. Oyunseverler, yapımda yepyeni iki haritada yaşayan ölü akınlarına karşı koymaya çalışacakları raunt bazlı zombi moduna erişim imkânına sahip olacaklar.

Call of Duty Black Ops 6 çıkış tarihi:

Oyun, 25 Ekim 2024 tarihinde Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürülecek.

Call of Duty Black Ops 6 fiyatı:

Ön siparişe açılan oyunun Xbox fiyatı 1.999 TL olarak açıklandı. Steam'de ise 69,99 dolarlık (2.266,44 TL) fiyatı var. 

İlk günden Game Pass’e geleceğini unutmayın

Eğer Xbox veya PC sahibiyseniz yukarıdaki fiyatları ödemenize gerek yok. Bunun yerine oyunu deneyimlemek için Game Pass abonesi olmanız yeterli. Böylece ilk günden erişme imkânına sahip olacaksınız.

21
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
21
2
2
1
1