9 Yıl Sonra Geliyor: Civilization VII Resmen Duyuruldu [Video]

9
1
0
0
0
9 Yıl Sonra Geliyor: Civilization VII Resmen Duyuruldu [Video]
İkonik sıra tabanlı strateji oyunu Civilization'ın yeni yapımı duyuruldu. Civilization VII olarak isimlendirilecek oyun, gelecek yıl piyasaya sürülecek. Oyun, tüm platformlarda oynanabilir olacak.

Dünyanın en sevilen sıra tabanlı strateji oyunlarından bir tanesi olan Civilization ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Geliştirici ekip, yıllar sonra yeni bir Civilization oyunu üzerinde çalışıldığını duyurdu. Henüz hakkında çok az bilgiye sahip olduğumuz oyun, 2025 yılında piyasaya sürülecek.

Civilization VI, 2016 yılında piyasaya sürüldü ve bugüne dek daha çok genişletme paketleri ile karşımıza çıktı. Ancak şirket, bugüne kadar yeni bir oyunla ilgili hiçbir açıklamada bulunmamışlardı. Aradan yıllar geçtikten sonra duyurulan yeni oyun, oyuncuları şimdiden heyecanlandırmış durumda.

Civilization VII için yayımlanan ilk fragman:

Civilization VII için yayımlanan ilk fragman, oyunseverlerin yeni oyunda nelerle karşılaşacaklarına ilişkin bir bilgi sunmuyor. Öte yandan; geliştirici ekip de yeni oyunun konusuyla ilgili bir şey söylemedi. Ancak fragmanda yer alan bilgiye göre Civilization VII, PC, PlayStation, Xbox ve hatta Nintendo Switch'te bile oynanabilir olacak.

Civilization VII ile ilgili aktarabileceklerimiz şimdilik bu kadar. Önümüzdeki dönemde oyun mağazalarındaki listeleme sayfalarının aktifleştirilmesini bekliyoruz. O günler geldiğinde Civilization VII hakkında daha fazla bilgi edinmiş olacağız.

Kaynak : https://www.engadget.com/civilization-7-is-coming-in-2025-213656473.html?src=rss
9
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
1
0
0
0