Conan Exiles, Hafta Sonu Boyunca Steam'de Ücretsiz Olacak

7
4
1
1
0
Conan efsanesinin oyun severler ile buluştuğu Conan Exiles, bu hafta sonu boyunca Steam'de ücretsiz olacak. Birçok yeni güncellemeyle birlikte yeni özellikler edinen oyun, Barbar Conan'ın dünyasına adım atmak için iyi bir fırsat sunuyor.

Conan Exiles, bu hafta sonu boyunca Steam’de ücretsiz. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca Conan Exiles açık dünya oyununa birçok yeni özelliği içinde barındıran güncellemeler geldi. Barbar Conan’ın dünyasına henüz adım atmadıysanız, bu hafta sonu oldukça iyi bir fırsat kapısı gibi gözüküyor. 

Eklenen en yeni ve büyük güncellemelerden biri ‘at üstünde’ yapılan savaşlar. Bu yeni güncelleme sayesinde atları eğitip, savaşlarda sürebileceksiniz. Aynı zamanda atlar, yapılan yolculukların süresini de büyük bir oranda azaltıyor. Bu da oyunculara kılıçlarının marifetlerini göstermeleri için iyi bir fırsat sunuyor.

Conan Exiles tanıtım videosu ile oyuna yakından göz atabilirsiniz  

Conan Exiles isimli oyunu indirip hafta sonu boyunca oynamak için bağlantıya tıklayarak Steam sayfasına gidebilir, oyunu kısıtlı bir süre için de olsa deneyimleyebilirsiniz.

Konami de eFootball PES 2020 oyununun sadeleştirilmiş sürümünü futbol severlere ücretsiz olarak sunuyor

pes 2020

Bildiğiniz gibi Konami, dünyanın en sevilen futbol oyunlarından biri olan eFootball PES 2020’nin yapımcı koltuğunda oturuyor. Konami, bu sene içinse alışılmışın dışında bir yöntem tercih etti ve bu popüler oyununun ‘Lite’ sürümünü oyun severlerle buluşturacağını açıkladı. eFootball PES 2020’nin ‘Lite’ sürümü, sadeleştirilmiş bir versiyon olarak karşımıza çıkıyor. Fakat bu sadeleştirme, oyunun işleyişinde herhangi bir aksaklığa sebep olmuyor. Yalnızca oyundaki genel görüntü ve modlar küçük değişiklikler gösteriyor.

Konami’nin verdiği bu karar, futbol ve oyun severleri oldukça heyecanlandırdı. Bunun en büyük sebebi de eFootball PES 2020’nin ‘Lite’ versiyonunun ücretsiz olarak sunulması. Arada sırada maç yapıp kafa dağıtmak isteyen oyun severler, eFootball PES 2020 Lite sürümü ile bunu kolaylıkla gerçekleştirebilecekler. Oyunun ‘Lite’ sürümünü şu an Steam’den ücretsiz olarak indirmek mümkün.

eFootball PES 2020'nin Lite sürümü içerisinde 4 farklı mod yer alıyor. Bu modlar "Kick Off", "myClub", "eFootball" ve "Edit Mode" olarak adlandırılıyor. eFootball PES 2020'nin Kick Off modu sayesinde oyun severler, çevrimdışı ve yerel maçlar yapabiliyorlar. Ayrıca bu mod, CO-OP ve idman yapılmasını da mümkün kılıyor. Oyundaki eFootball modu ise çevrimiçi maçlar yapmanıza olanak sağlıyor.

eFootball PES 2020 Lite tanıtım videosu ile oyuna yakından göz atabilirsiniz

Kaynak : https://www.pcgamer.com/conan-exiles-is-free-to-play-this-weekend/
7
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
4
1
1
0