Eurolab'ın Mekanik Dayanıklılık Testi Garantisi, AB Standartlarına Uygun Bulundu

1
0
0
0
0
Türkiye’deki malzemelerin ve mekanik maddelerin dayanıklılık testlerini yapan Eurolab, AB standartlarına uygun bulundu.

Dünyanın farklı yerlerinden üreticilerle çalışmakta olan Eurolab, ürünlerin malzeme kullanımındaki bütün aşamalarını ortam koşulları, madde ile ilişkisi ve kullanım bakımından test ederek mekanik dayanıklılık testlerinin raporluyor ve böylece ürünlerin bir sonraki aşamaya geçmesine katkı sağlıyor. 

Türkiye’deki malzemelerin ve mekanik maddelerin dayanıklılık testlerini yapan bir ölçüm, analiz ve teknik kontrol laboratuvarı olan Eurolab’in mekanik dayanıklılık testi garantisi, Avrupa Birliği’nden (AB) geçer not almış bulunuyor. Buna göre firmanın mekanik dayanıklılık testi garantisinin, AB standartlarına uygun bulunduğu bildiriliyor. 

Mekanik dayanıklılık testlerinde TS EN 473 ve AB standartları

Eurolab

Global pazarda faaliyet gösteren Eurolab, ürünlerin yerli ve yabancı standartlara uygunluğunu deney ve gözlem yöntemleriyle test ederek onaylıyor. Mekanik dayanıklılık için uygulanan test süreçleri arasında şunlar yer alıyor:

  • Ultra ses testleri
  • Basınç testleri 
  • Kırılma tokluğu testleri  
  • Darbe testleri  
  • Çekme testleri
  • Yarma testleri  
  • Sertlik ölçüm testleri 

Eurolab

Buna ek olarak maddenin kullanım alanına göre, ortam sıcaklığı, soğuk ortam testleri, şok testleri ile birlikte ürünlerin bütün nitelikleri inceleniyor. Taş, tuğla, cam, karo, çelik, kompozit panel, ahşap ve beton malzemeler de dahil olmak üzere ürünlerin sektörde kullanılan bütün alanlara göre analiz edilmesiyle ise test aşamaları tamamlanmış oluyor. 

Yapı malzemelerinin darbe ve sertlik durumlarını kontrol eden Eurolab ekibi, onaylama aşamasına kadar bütün analizleri inceleyerek TS EN ISO 9715 NDT test protokolü ve AB standartlarına uygun aşamalar için önemli olan tüm düzenlemeleri uyguluyor.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0