Ferrari'nin Kurucusunu Anlatacak "Ferrari" Filminden Yepyeni Fragman Geldi [Video]

4
2
1
0
0
Ferrari'nin kurucusu Enzo Ferrari'yi anlatacak "Ferrari" filminden yeni fragman paylaşıldı. Geçtiğimiz ay düzenlenen Venedik Film Festivali'nde prömiyerini yapan Michael Mann imzalı yapım, 25 Aralık'ta vizyona girecek.

İtalya merkezli süper otomobil üreticisi Ferrari’nin kurucusu Enzo Ferrari, ünlü yönetmen Michael Mann tarafından çekilen “Ferrari” filmiyle beyaz perdeye taşınıyor. Özellikle otomobil tutkunlarının yolunu gözlediği filmden bugün ilk tam fragman geldi.

Yıldızlarla dolu kadroya sahip olan Ferrari filmi, 25 Aralık 2023’te vizyona girecek. Yapım, prömiyerini 30 Ağustos- 9 Eylül arasında gerçekleştirilen Venedik Film Festivali’nde yapmıştı..

Ferrari’nin yeni fragmanı

Yeni fragman, dramatik sahneler içermesiyle Ferrari'nin bir yarış filminden çok daha fazlası olacağını ve iflasla karşı karşıya kalan Enzo'nun yaşadıklarına odaklanacağını gözler önüne seriyor. 

Ferrari filminin konusu ve kadrosu

Heat, The Insider ve The Last of the Mohicans filmleriyle tanıdığımız dört Oscar adaylığı bulunan Michael Mann izmalı Ferrari, bizi 1950’li yıllara götürerek Enzo’nun hayatını konu edinecek. Mann, filmin Enzo ve karısının ilişkisine ve ölen çocukları için duydukları acıya önemli yer vereceğini ifade etmişti.

Ayrıca, sürücü Alfonso de Portago’nun ve 9 seyircinin hayatını kaybettiği 1957 tarihli ünlü yarış Mille Miglia da filmin bir parçası olacak. Yarışta gerçekleşen bu kazada, Portago’nun kullandığı bir Ferrari aracının tekeri patlamıştı.

Star Wars, Marriage Story, House of Gucci gibi yapımlardan tanıdığımız Adam Driver, filmde Enzo Ferrari’yi canlandıracak. Penelope Cruz, Ferrari’nin karısı Laura Ferrari, Shailene Woodley ise Ferrari’nin metresi Lina Lord rolüyle karşımıza çıkacak. Bunlar dışında Sarah Gadon, Jack O’Connel, Gabriel Leone, Patrick Dempsey gibi isimler de filmde yer alacak.

Ferrari filmi için daha önce paylaşılan tanıtım fragmanı

4
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
2
1
0
0