Sadece Formula 1 İçin Abone Olacaklara Uygun Fiyatlı Yeni Bir Paket Duyuruldu: İşte Fiyatı

21
4
1
1
0
beIN SPORTS, geçtiğimiz hafta içinde yapmış olduğu duyuru ile Formula 1'in önümüzdeki 10 yıl boyunca resmi yayıncısı olacağını açıklamıştı. Bugün ise yalnızca Formula 1 izlemek için beIN SPORTS'a abone olacaklar için uygun fiyatlı yeni bir paket duyuruldu.

Formula 1 sezonu, bu akşam 18.00'da başlayacak Bahreyn GP ile resmen başlayacak. Ramazan ayında Suudi Arabistan'da etkinlik düzenlenmediği ve ramazan haftaya pazar günü başlayacağı için, yarış cumartesi günü yapılacak.

Yarışlar arasında en az bir hafta olması kuralı gereği Bahreyn GP de bir gün önceye alınarak cumartesi günü, yani bugün gerçekleştirilecek. Bahreyn GP'den başlayarak 10 yıl boyunca Formula 1, beIN SPORTS ekranlarında yer alacak. 

beIN SPORTS , 10 yıl boyunca Formula 1'in Türkiye'deki resmi yayıncısı olacak

bein f1

X'te bir paylaşım yapan beIN SPORTS Türkiye, "Formula 1, 10 yıl boyunca beIN SPORTS'ta, beIN SPORTS Digiturk ve TOD'da" ifadelerini kullandı. Bir süredir Formula 1'in Türkiye'deki yayın haklarının SSports'tan beIN SPORTS'a geçeceği iddiası kulislerde dolanıyordu ki hafta içi yapılan açıklama ile durum netleşmiş oldu. 

İlk gün beIN'in resmi sitesine girdiğimizde Formula 1 yarışlarının, Premier League, Bundesliga, Ligue 1 ve Super Lig maçları ile birlikte Süper Dolu Paket'te yer aldığını görmüştük. Bu paketin kampanyalı fiyatı ise aylık 129 liradan başlıyordu. Kullanılacak platforma göre üyelik ücretleri değişiyor. Ayrıca bu özellikleri kullanabilmek için beIN Connect üyesi olmak da zorunlu. 

beIN SPORTS, yarışların dışında antrenman turlarını, sıralama turlarını, sprint yarışlarını izleyebilecekler. F2 ve F3 yarışları da beIN SPORTS ekranlarında olacak. Yayınlar 4K/UHD kalitesine çıkabilecek. 

TOD'un Formula 1 paketi ile yalnızca aylık 39 TL'ye tüm yarışları izleyebilirsiniz!

TOD, Formula 1 hayranları için özel bir paket duyurdu. Ayda yalnızca 39 TL'ye tüm Formula 1 yarışlarını TOD'un web sürümünden, akıllı telefonunuzdan ya da tabletinizden izleyebilirsiniz. Smart TV, Apple TV ya da Android TV uygulaması üzerinden izlemek için ise fazladan 10 TL daha ödemeniz gerekiyor.

Formula 1 nasıl ve nereden izlenir?

formula 1

beIN SPORTS, tabletten ya da cep telefonlarından beIN Connect uygulaması ile izlenebiliyor. Maçların beIN Connect üzerinden izlenmesi durumunda TV yayınları kapanıyor. 

Yayınları internet üzerinden izlemek için ise www.beinconnect.com.tr adresini kullanmak mümkün oluyor. Ayrıca dileyen kişiler de evlerine Digitürk bağlantısı yaptırıp beIN SPORTS aboneliği de alabiliyorlar. 

TOD aboneleri de beIN Connect içeriklerine erişebiliyor. www.todtv.com.tr adresinden TOD'a ulaşılabiliyor. 

21
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
21
4
1
1
0