Getir'den, Tottenham Hotspur'a Milyonlarca Sterlin Borcu Olduğu İddiasıyla İlgili Resmî Açıklama

4
3
0
0
0
Getir'den, 2021'de sponsorluk anlaşması yaptığı Tottenham Hotspur’a milyonlarca sterlin borcu olduğu iddiasıyla ilgili bir açıklama geldi. Söz konusu iddia reddedildi.

Geçtiğimiz saatlerde sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, hızlı teslimat şirketi Getir ile ilgili gündeme gelen yeni bir iddiadan bahsetmiştik. Bu iddiaya göre Getir, 2021 yılında sponsorluk anlaşması imzaladığı Tottenham Hotspur'a 5 milyon sterlin değerinde borcu bulunuyordu. 

Şimdiyse konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Getir, konuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Bu açıklamada, söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığı iddia edildi. Getir, Tottenham Hotspur'a hiçbir borcu olmadığını duyurdu.

Getir'in tarafımıza yaptığı açıklama:

Getir Tottenham Hotspur

Bugün Sky News kaynaklı olarak yayınladığınız haberinizde, şirketimizin 2021 yılında sponsorluk anlaşması yaptığı Premier League takımı Tottenham Hotspur’a borcu olduğu yönünde asılsız iddialar yer almaktadır. Bu haberlerin gerçeği hiçbir şekilde yansıtmadığını önemle belirtmek isteriz.

Şirketimizin, Tottenham Hotspur ile gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasından kulübe borcu yoktur.

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına, haberinizde açıklamamıza yer verilmesi için desteğinizi rica ederiz.

Neler yaşanmıştı?

Getir ile Tottenham Hotspur, 2021 yılında 3 yıllık bir sponsorluk anlaşması imzalamıştı. Bu anlaşma kapsamında Tottenham Hotspur formaları, Getir'in logosuna ev sahipliği yapmıştı. İşte Getir'in bu anlaşmadan doğan yasal yükümlülüklerini yerine getirmediği iddia ediliyordu.

Getir

Mark Kleinman imzalı habere göre Getir'in Tottenham Hotspur'a olan borcu, yaklaşık olarak 5 milyon sterlin. Bu para, bugünün kuruyla 204,5 milyon TL'ye denk geliyordu. 

Kaynak : https://news.sky.com/story/getir-quits-uk-with-multimillion-pound-tottenham-hotspur-debt-13139824
4
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
3
0
0
0