Yepyeni Bir Canavarla Tanışacağımız Godzilla x Kong: The New Empire'dan İkinci Fragman Geldi

9
6
2
1
1
Godzilla x Kong: The New Empire filminin ikinci fragmanı paylaşıldı. Film, 2021'de yayımlanan Godzilla vs. Kong'un devamı niteliğinde olacak ve iki canavarın birleşerek yeni bir tehdide karşı savaşmasını konu edinecek.

2021 yılında yayımlanan Godzilla vs. Kong filminin devamı niteliğinde olan Godzilla x Kong: The New Empire, bu yılın en meraka beklenen filmlerindendi. Birkaç ay önce filmin ilk fragmanı paylaşılmış ve hayranların heyecanı iyice tavan yapmıştı.

Bugün ise filmin ikinci fragmanı yayımlandı. Warner Bros. tarafından paylaşılan fragman, yine aksiyon ve görsel şölen ile dolu bir filmle karşılaşacağımızı ortaya koyuyor. Göreceğimiz yeni yaratıklara da detaylı bir bakış atabiliyoruz.

Godzilla x Kong: The New Empire 2. fragman

Godzilla x Kong: The New Empire konusu:

Godzilla x Kong: The New Empire's

2021'de yayımlanan Godzilla vs. Kong, dev canavarlarının insanlığı tehdit ederken yaşadığı efsane savaşı anlatmıştı. Bu film ise, o devasa savaşın sonrasını anlatacak. Godzilla x Kong: The New Empire'da öncekinin aksine devasa canavarların düşman olarak değil, müttefik olarak karşımıza çıktıklarını göreceğiz.. Godzilla ile Kong, filmde yepyeni bir rakibe karşı birleşecekler.

Godzilla x Kong: The New Empire oyuncu kadrosu:

Yeni filmde, Rebecca Hall, Dan Stevens, Rachel House, Brian Tyree Henry, Kaylee Hottle, Stephanie Puggioni ve Jordy Campbell gibi isimler bulunacak. Filmin yönetmenliğini Adam Wingard üstlenmiş durumda.

Godzilla x Kong: The New Empire vizyon tarihi:

Godzilla x Kong: The New Empire, 29 Mart 2024 tarihinde sinemalarda vizyona girecek. Türkiye'ye gelişi ise 5 Nisan olacak.

Godzilla x Kong: The New Empire'ın daha önce yayımlanan fragmanı:

9
6
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
9
6
2
1
1