GTA 5'in Trevor Odaklı Bir DLC'si, GTA Online Nedeniyle İptal Edilmiş! İşte "Keşke Çıksaymış." Diyeceğiniz Detayları

13
4
2
1
1
Eski bir Rockstar geliştiricisi, GTA 5 için Trevor karakteri odaklı bir DLC planlandığını ancak GTA Online nedeniyle iptal edildiğini açıkladı.

10 yılı aşkın bir süredir piyasada olan Rockstar imzalı GTA 5, şüphesiz tarihin en başarılı oyunlarından biri. Hâlâ milyonlar satmaya devam ediyor. Öyle ki 200 milyonu aşkın satışla şu anda tüm zamanların en çok satan ikinci oyunu konumunda.

Rockstar, GTA 5 bu kadar başarılı olmasına rağmen hiçbir zaman hikâye tarafında bir DLC (ek paket) sunmamıştı. Ancak bugün yaşanan bir gelişme, iptal edilen bir DLC’yi ve neden iptal olduğunu gözler önüne serdi.

Trevor odaklı bir DLC, GTA Online’ın başarısı nedeniyle iptal edilmiş

Eski Rockstar geliştiricisi Joseph Rubino, YouTuber SanInPlay ile röportaj yaptı. Rubino, Trevor odaklı bir DLC geliştirildiğini belirtirken bu DLC’nin hiçbir zaman gün yüzü görmediğini aktardı. Nedeninin ise GTA Online olduğunu belirtti.

Geliştiriciye göre GTA Online’ın çok başarılı olması ve Rockstar’a yüklü miktarda para getirmesi DLC’nin iptal edilmesine neden olmuş: “GTA Online çıktığında o kadar büyük bir nakit makinesiydi ve insanlar tarafından o kadar çok sevilmişti ki bir DLC’nin onunla rekabet edebileceğini düşünmek zordu”.

Rubio, DLC rafa kaldırıldığında yaklaşık yarısının geliştirildiğini aktardı. Şimdi dönüp baktığında ise muhtemelen her ikisini de yapabileceklerini düşündüğünü ancak bunun bir iş kararı olduğunu belirtti. Bu konuda biraz üzgün olduğunu da ekledi.

İptal edilen hikâye DLC’si, GTA 5’in en sevilen karakterlerinden olan Trevor’a odaklanan bir paketmiş. Bu pakette Trevor’ı bir tür gizli ajan olarak görecekmişiz. Rubio’ya göre DLC’nin içinde planlanan birçok şey en sonunda bir şekilde GTA Online’a eklenmiş. Buna rağmen tamamen ayrı bir DLC görmenin çok daha iyi olabileceğini söylemek yanlış olmaz.

13
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
4
2
1
1