Eylül Ayında Amazon'dan Alıp Beğendiğimiz Ürünler

Eylül ayında Amazon'dan satın aldığımız ve beğendiğimiz ürünleri bir araya getirdik ve sizin için değerlendirdik.

Hayatın her alanından ürünlerin bulunduğu ve Türkiye’ye girişinden bu yana ürün yelpazesini giderek genişletmeye devam eden Amazon Türkiye’den yeni ürünlerle karşınızdayız. Her ay Amazon'dan aldığımız ürünleri sizlerle paylaşıyoruz ve bu ay da listemizde ihtiyacımız doğrultusunda araştırarak alıp çok da memnun kaldığımız ürünler var.

Gelin, Amazon’dan kolay bir şekilde satın alabileceğiniz ve 30 gün içinde fikrinizden vazgeçtiğinizde hiçbir koşul olmadan iade edebileceğiniz ürünlere yakından bakalım.

  • Avantajlı fiyatlardan faydalanmak ve daha sonraki indirimlerden erken haberdar olmak için buradan Amazon Prime üyesi olabilirsiniz. Amazon Prime üyeliği içerisinde ayrıca hızlı kargo, Prime Video ve Prime Gaming yanında geliyor :)
Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

Amazon Türkiye'den bu ay satın aldığımız ürünler:

Logitech B170 Kablosuz Mouse

Günlük kullanım için uygun fiyatlı, uzun ömürlü ve kullanımı rahat bir mouse arıyorsanız Logitech B170 iyi bir seçenek. Her iki elle kullanıma uygun, 10 metreye kadar bağlantı sunuyor ve tek pille bir yıla kadar kullanım sunuyor. İncelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Logitech M330 Sessiz Kablosuz Mouse

Benim de çalışırken kullandığım, Logitech M330 oldukça kullanışlı bir mouse. 24 ay pil ömrü vadediliyor ve ben de yaklaşık iki yıldır hiç pil değiştirmeden kullandım gerçekten. Ayrıca oldukça sessiz ve ergonomik bir tasarımı var. İncelemek ve satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Leitz IQ Home Office Kağıt Öğütücü

Bir kağıt öğütücü arıyorsanız, ofise aldığımız bu ürüne göz atabilirsiniz. 23 litrelik çöp haznesi olan Leitz IQ home office kağıt öğütücü, çok yoğun kullanımınız yoksa sizin için ideal olacaktır. Ürünü buradan inceleyebilirsiniz.