Japonya'da Geçecek Assassin's Creed Shadows'tan İlk Oynanış Fragmanı Geldi

Ubisoft, uzun süre "Red" kod adıyla bilinen yeni Assassin's Creed Shadows yakın zamanda duyurulmuştu. Bugün oyundan oynanış fragmanı paylaşıldı.

Ubisoft, geçtiğimiz günlerde Assassin’s Creed serisinin hayranlarını çok heyecanlandıracak bir açıklama yapmıştı. Şirket, şimdiye kadar Assassin’s Creed Codename Red kod adıyla bilinen oyunun isminin Assassin's Creed Shadows olacağını açıklamıştı.

Bugün ise Xbox Games Showcase etkinliği kapsamında oyundan oynanış fragmanı paylaşıldı.

Assassin's Creed Shadows ilk oynanış fragmanı

Oyunda Japonya’ya gideceğiz

Assassin’s Creed Shadows hakkında da birkaç şey biliyoruz. Oyun, bizi feodal Japonya dönemlerine götürerek daha önce pek görmediğimiz bir ortamda geçecek. Daha önce paylaşılan posterde elinde bıçak tutarken görebildiğimiz yepyeni bir karakteri göreceğiz. Yine iki oynanabilir karakter olacak. Biri samuray diğerinin ise shinobi (ninja) olduğunu göreceğiz. Fragmandan detaylarını görebiliyoruz.

Tek siyahi samuray olan Yasuke ve bir ninjayı oynayacağımız oyun, Japonya'da Tokugawa Hanedanlığı'nın Japonya'yı birleştirdiği dönemde geçecek. Bu dönemde samuraylar da ortadan kalkmıştı. Yasuke ise Singoku Jidai olarak adlandırılan dönemde Oda Nabunaga'ya da hizmet etmiş bir isimdi. Ninja karakterimizin ismi ise Naoe olarak açıklandı.

Oyunun çıkış tarihi de 15 Kasım olacak. PC, PS5, Xbox X/S ve Luna'ya çıkacak olan oyunun ön sipariş fiyatı da 1.749 TL olarak açıklandı.