Hacettepe Kariyer Fuarı ’23, Öğrencilerle Firmaları Bir Araya Getirmeye Hazırlanıyor

3
1
0
0
0
Hacettepe Üniversitesi Kariyer Gelişimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) ve üniversitemizin önde gelen 7 öğrenci topluluğu, bu sene 4-5 Mayıs tarihlerinde Hacettepe Kariyer Fuarı ’23 etkinliğini düzenliyor.

Bu sene 12 kez düzenlenecek olan Hacettepe Kariyer Fuarı, Hacettepe Üniversitesi Tunçalp Özgen Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

2021-2022 akademik yılında Türkiye’nin ilk senkron hibrit fuarını düzenleyen topluluk, “Herkes İçin Fuar” sloganıyla engelli katılımcılar için de büyük imkanlar sundu. 

Workshoplar, salon oturumları ve daha fazlası 

Hacettepe Kariyer Fuarı şimdi de, Türkiye’nin her kesiminden öğrenciyi ve mezunu birbirinden değerli şirketler ve isimlerle 5-6 Mayıs tarihlerinde bir araya getirmeyi hedefliyor.

Fuar boyunca, stantlarda öğrenciler ve mezunlarla interaktif bir şekilde iletişim kurabilir ve firma sahibiyseniz firmanızı tanıtabilirsiniz. Öğrencilerin kariyer hayatlarındaki yolculuklarında önemli adımlardan biri olan kariyer etkinliğiyle, sektördeki firmaları tanıyabilir ve geleceğiniz ile ilgili sağlam iletişimler oluşturabilirsiniz.

Hacettepe Kariyer Fuarı'nda çeşitli workshoplar, salon oturumları ve fuaye alanı gibi imkanlar da sunulacak. 

Detayları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0