Merkez Bankası’ndan Yıl Sonu Enflasyon Tahmini, Apple’dan Türkiye Fiyatlarına Zam: İşte Haftanın En Önemli Gelişmeleri

1
0
0
0
0
Webtekno ekibi olarak sizleri sürekli önemli gelişmelerden haberdar etmeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta boyunca gözünüzden kaçmış olabileceğini düşündüğümüz bazı haberleri tekrar hatırlatmak istedik.

Sürekli değişip gelişen teknoloji dünyasında her hafta yeni gelişmelere şahit oluyor, bu haberleri detaylı bir şekilde sizlere aktarmaya çalışıyoruz. Geride bıraktığımız haftada da teknoloji dünyasında oldukça önemli gelişmeler yaşandı.

Biz de bu içeriğimizde hem teknoloji dünyasında geçtiğimiz haftanın öne çıkan gelişmelerini hem de haftanın dikkat çekici içeriklerini sizler için bir araya getirdik. Gelin, tüm bu haberlere daha yakından göz atalım.

Geçtiğimiz haftanın öne çıkan gelişmeleri

Merkez Bankası, Zamların Devam Edeceğini Gösteren Yıl Sonu Dolar ve Enflasyon Tahminlerini Açıkladı

merkez bankası

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Piyasa Katılımcıları Anketi’nden çıkan yeni dolar ve enflasyon tahminlerini açıkladı. Dolar ve enflasyon beklentilerinde bir önceki anket dönemine göre önemli bir artış gerçekleşti.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Apple'ın Yeni Cihazlarını Tanıtmasının Hemen Ardından Apple Türkiye Fiyatlarına Zam Geldi: İşte Yeni Fiyatlar

apple

Apple, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği etkinlikle iPhone SE, iPad Air ve Mac Studio’yu tanıttı. Dev şirket, bunun hemen ardından Türkiye’deki fiyatlarını da güncelledi ve ülkemizin iPhone’ların en pahalı satıldığı ikinci ülke olmasını sağladı.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Rusya, İnsanları Buhara Dönüştüren 'Küçük Atom Bombası' Lakaplı Silahı Ukrayna'da Kullanmaya Başladı: İşte Nutkunuzun Tutulacağı Görüntüler...

rusya

Birleşik Krallık Savunma Bakanlığı, Rusya'nın Ukrayna'da korkunç etkiler yaratan bir silah sistemi kullandığını paylaştı. Bu silah sistemi, mevcut durumda Ukrayna'da yasal olarak kullanılamaz.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Elon Musk ve Grimes'ın Yeni Doğan İkinci Bebekleri de İsmiyle Gündemde: Bu Sefer En Azından Harf Kullanmışlar

elon musk ve grimes

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, bir kez daha baba oldu. Ünlü şarkıcı Grimes tarafından yapılan açıklamalarda geçtiğimiz aylarda ayrılan çiftin bir kızlarının dünyaya geldiği, isminin de Exa Dark Sideræl Musk olduğu ifade edildi.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Günde İki Bardak Bira İçmenin Beyne 10 Yıllık Yaşlanma Kadar Zarar Verdiği Keşfedildi

bira

Pennsylvania Üniversitesi'nin gerçekleştirdiği geniş çaplı yeni bir araştırma, düzenli alkol tüketiminin beyne verdiği zararı ortaya koydu. Kişinin her gün tükettiği alkol miktarı arttıkça beynin hacminin daha da küçüldüğü görülürken, ikili arasındaki orantı doğrusal değildi.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

 

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0