Haluk Levent, Kripto Para Dünyasına Girdi: Kendi Adına Token Çıkardı

6
4
0
0
0
Ünlü sanatçı Haluk Levent, bu kez de kripto para işine girdiğini açıkladı. "HALUK" isimli bir token çıkardı. HALUK ön satışları, an itibarıyla Bitexen üzerinden başlamış durumda.

Hem yaptığı müzikle hem de Ahbap isimli platformu ile milyonları peşinden sürükleyen Haluk Levent'ten dikkat çekici bir hamle geldi. Ünlü sanatçı, bu kez kripto para işine girdiğini açıkladı. Geçmişte iş birliği yaptığı Bitexen isimli borsa ile hayata geçirilen "HALUK" isimli token, an itibarıyla ön satışa açılmış durumda.

Haluk Levent, konuyla ilgili açıklamasında bu proje kapsamında para kazanmak gibi bir niyeti olmadığını söyledi. Dijitalleşen dünyada token sisteminin verimli olduğunu gördüklerini belirten Haluk Levent, elde edecekleri geliri deprem bölgesine aktaracaklarını ifade etti.

HALUK ön satış fiyatı sadece 5 kuruş

HALUK Token piyasaya sürüldü

Bitexen'in paylaştığı verilere göre HALUK token toplam arzı 5 milyar adet olarak belirlendi. Eylül ayına kadar devam edecek ön satış programı kapsamında 4,5 milyar adet tokenin satışı açık olacak. Bitexen, ön satış kapsamında HALUK fiyatının 5 kuruş olduğunu açıkladı. Dileyenler, en az 20 adet olmak üzere token satın alabilecekler.

Haluk Levent'in konuyla ilgili açıklaması şöyle:

Haluk Levent token çıkardı

Yıllar önce Bitexen ile reklam anlaşması yapmıştım. Ve bana kalan geliri öğrencilere burs olarak vermiştim. (Twitter geçmişimden görebilirsiniz )

Ardından deprem zamanı hesabıma kripto paralar gelmişti. Bu paralar da hepinizin gözü önünde Ahbap'a aktarılmıştı.

Türkiye’de ve dünyada 3000 e yakın ünlünün token’ı var. Verimli bir yöntem olduğunu tecrübe ettik. Şimdi bu dijital yolu, kapsamlı şekilde deneyimlemek niyetindeyiz.

Bu doğrultuda yeni bir token çıkartmaya karar verdik.
Adı: HALUK Token
HALUK Token önemli faydalara da sahip olacak. Detayları whitepaper üzerinden okuyabilirsiniz. Tüm süreç, her adımı ile şeffaf ilerleyecek.

Buradaki AMACIMIZ:
BU TOKEN’IN BANA KALAN TÜM GELİRİ: SADECE DEPREM BÖLGESİNE YAPTIĞIMIZ VE YAPACAĞIMIZ OKULLAR İÇİN KULLANILACAK. BEN TEK KURUŞ İSTEMİYORUM.
VE YİNE HER ZAMANKİ GİBİ ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE CANLI LİNKLERDEN TOKEN’IN TÜM HESAPLARINI SİZLERE GÖSTERECEĞİZ.

Kripto kullanıcılarına her zaman, ama her zaman, söyleyeceğim tek şey şu: Lütfen bu tür yatırımlarınızı bütçenizi sarsmayacak bir şekilde yapın.

Eğer siz de HALUK token ile ilgili detaylı bilgi almak ve Bitexen üzerinden alış işlemini gerçekleştirmek isterseniz buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Not: Bu içerik, sadece bilgilendirmek amacıyla yazılmıştır. İçerik, yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. 

6
4
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
4
0
0
0