Helldivers 2'nin Yapımcıları, Oyuncuların Seçimiyle Hayır Kurumuna Bağış Yaptı

8
1
1
0
0
Helldivers 2'nin Yapımcıları, Oyuncuların Seçimiyle Hayır Kurumuna Bağış Yaptı
Helldivers 2 oyuncularının oyun içinde yaptığı seçimin ödülü bu defa oyun dışında bir tatmin hissiyle geldi.

Helldivers II, oynanış açısından diğer oyunlara kıyasla biraz daha farklı bir yapıya sahip. Bu oyunda, oyun içinde gerçekleşecek olan olaylar, oyuncuların bir önceki görevlerinde ne seçtiklerine ve başarılı olup olmadıklarına göre belirleniyor. 

Geçtiğimiz hafta Helldivers II geliştiricisi Arrowhead Oyun Stüdyosu, yayınladığı Major Order (büyük emir) ile birlikte oyunculara iki seçenek sundu: ya bir çocuk hastanesini katil robotlardan koruyacaklardı ya da uzun zamandır istenen anti-tank mayınlarını alacaklardı. 

Oyuncular hastaneyi kurtarmayı seçti. 

Oyuncular büyük oranda hastaneyi korumayı seçti ve sonrasında da ödüllerini aldı: İç huzuru. Arrowhead'in CCO'su Johan Pilestedt, X üzerinde yaptığı paylaşımla Save the Children adlı sivil toplum kuruluşuna 4311 dolar bağışladıklarını duyurdu. 

Oyunun kendi tarihçelerinde de bu durum kendisine yer buldu. Stüdyonun resmî Helldivers II hesabı, bir Helldiver'ın elinden tutmuş ve yanan bir uzaylının kafatasının yanında duran, "Teşekkürler Helldiver'lar" diyen bir çocuk çizimi paylaştı. Gönderide yer alan ifadeler ise şu şekilde oldu:

"Sevgili Helldiver'lar, 

Bizi kurtardığınız için teşekkür ederiz. Bize çok fedakarlıkta bulunduğunuz (Can/mayın) söylendi. Size daima minnettar olacağız. Şimdi, biz de büyüyüp Helldivers olabiliriz. 

Özgürlükle,

Super Citizen Anne'in Çok Hasta Çocukları"

Kaynak : https://www.polygon.com/24180189/helldivers-2-save-the-children-trolley-problem-major-order
8
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
1
1
0
0