Yeni Hobi Arayan Yetişkinlere Özel Lego Modelleri

3
2
0
0
0
Legoların sadece çocuklar için olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Yetişkinler için olan legoları merak ediyorsanız sizin için listeledik.

Legolar, çocukların severek oynadığı oyuncakların başında geliyor. Ama artık sadece çocuklar için değil, yetişkinler için de legolar var.

Yetişkinlerin kaliteli vakit geçirmesi için alabilecekleri legoların birçok farklı çeşidi var. Bu çeşitlerden en ilgi çekici olanları sizin için listeledik.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

En güzel hediyelerden LEGO Iconic Gül

lego iconic gül

Özel günlerde canlı çiçek yerine hediye olarak tercih edebileceğiniz gül legoyu vazoya koyarak sergilemek mümkün. Bu sette 2 tane gül bulunuyor. Saplarını istediğiniz uzunlukta ayarlayabiliyorsunuz. Eğer bir buket yapmak isterseniz LEGO Lale setiyle birleştirebilirsiniz.

Çok güzel, yapımı çok kolaydı. Bu arada ben kendi odam için aldım, çok beğendim.

120 parçalık lego setini almak için tıklayabilirsiniz.

Mimari yapılara meraklılar için LEGO Architecture Londra

londra

468 parçalık setle uğraşmak çok keyifli. Tarihe ve mimari yapılara meraklısıysanız bu lego seti hoşunuza gidebilir. Yaptıktan sonra eserinizi evinizin en güzel köşesinde sergilemeniz mümkün. Gerçek renklerine uygun ve oransal olarak doğru temsil edecek şekilde ölçeklendirilen setin içinde National Gallery, Nelson's Column, London Eye, Big Ben (Elizabeth Tower) ve Tower Bridge var. 

Yaklaşık 1 saatte büyük bir zevkle bitirdim. Tüm seriyi tamamlayıp ofiste güzel bir architecture köşesi yapacağım. Düşünmeden alabilirsiniz.

Lego koleksiyonunuza yenisini eklemek için tıklayın.

Sanatseverlerin hoşuna gidecek LEGO Art Modern Sanat

lego art modern sanat

Hem sanat hem lego seven biriyseniz bu set tam size göre olabilir. 805 parçalık seti tasarlarken yaratıcılığınızı keşfedeceksiniz. Bir kere inşa etmekle kalmayıp bu legoları birden fazla kere yapabilirsiniz. İstediğiniz legoları kullanarak kendi soyut sanat eserinizi yaratabilirsiniz. İçeriğinde dikdörtgen, üçgen ve daire legolar bulunuyor. Evde duvara asarak sergileyebileceğiniz legolar evinize farklı bir hava katıyor. 

Yetişkinlere özel seti hemen sepete atmak için tıklayın.

Hayranları için güzel bir hediye: LEGO Harry Potter Konuşan Seçmen Şapka

harry potter seçmen şapka

Harry Potter hayranıysanız bu set size özel. Konuşan Seçmen Şapka'nın modeli olan bu lego setinde sesli bir parça var. Konuşturmak için tek yapılması gereken şapkanın tepesini eğmek veya başınıza takmak. 31 sesi olan lego seti sadece yaparken değil, sonrasında da sizi eğlendirecek. Sergileme standıyla gelen seti evinizin bir köşesinde diğer Harry Potter lego setlerinizle sergilemeniz mümkün.

Koleksiyonumuz için harika bir set oldu.

561 parçalık sete ulaşmak için tıklayın.

Avengers filminden önemli bir parça: LEGO Marvel Sonsuzluk Eldiveni

Avengers sonsuzluk eldiveni

Avengers filmlerinde önemli bir yeri olan Sonsuzluk Eldiveni seti 590 parçadan oluşuyor. Filmdeki sonsuz güce sahip eldiveni yaparak sergilemek oldukça zevkli. Üzerinde bilgilendirici isim plakası da var. Yapım sürecinde sizi rahatlatacak ve eğlendirecek lego setini tamamladığınızda sergileyecek bir lego parçanız olacak.

Çok iyi ürün, yapımı çok zevkliydi. Koleksiyon yaptığım için aldım, kitaplığımda çok güzel durdu. Kargo da çok hızlıydı, bir günde geldi.

Tüm ayrıntılara sahip eldiven için tıklayın.

Uzay meraklıları için LEGO Technic Mars Ekibi Keşif Aracı

mars ekibi keşif aracı

Uzayla ilgili biriyseniz Mars Ekibi Keşif Aracı, size göre olabilir. 11 yaş ve üzeri herkesin oynayabileceği setin içinde 1599 parça var. Genişleyen kamyon kasası, süspansiyon, vinç, asansör ve yaşam alanı olan setin içinde birçok aksesuar da var. Uzayı seven yetişkinler ve çocukların sevebileceği seti ister kurduktan sonra oynayabilir isterseniz sergileyebilirsiniz.

Vinci döndürüp indirerek kargoyu hareket ettirebileceğiniz seti almak için tıklayabilirsiniz. 

Kişiselleştirilebilir LEGO Icons Kiraz Çiçekleri

lego kiraz çicekleri

Bitkileri seven birine ya da kendinize alabileceğiniz kiraz çiçekleri lego seti 430 parçadan oluşuyor. Hediye olarak alınabilen kiraz çiçekleri özel günler için farklı hediye arayanların tercih edebileceği bir seçenek. Sadece yetişkinler değil, çiçekleri seven çocuklar için de uygun bir hediye. 

Kız arkadaşımla beraber yapmak için aldım. Kendisinin de çok hoşuna gitti. Naif ve güzel bir hediye olabilir.

İki kiraz çiçeği dalından oluşan lego seti için tıklayın.

Yapımı kolay LEGO Creator Egzotik Papağan

lego papağan

Lego yapmakta yeniyseniz daha kolay bir setten başlayabilirsiniz. 253 parçalık bu seti rahat rahat yapmak mümkün. İçinde papağan, balık ve kurbağa figürleri var. 22 x 11 x 12 cm boyutlarındaki papağanı kolayca evde bir yerden bir yere taşıyabilirsiniz. Hareketli modellerden olan lego setinde papağan tüneğinde dönebiliyor, kanatlarını ve kuyruğunu hareket ettirebiliyor. 

Sergilemek için ideal legolardan biri olan bu sete ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

En sevilen animasyonun lego seti: LEGO Disney Pixar “Yukarı Bak” Evi

yukarı bak evi

"Yukarı Bak" filmini seven herkesin bayılarak yapacağı set 598 parça. 9 yaş ve üzeri çocuklara da uygun set aldığınız en güzel hediye olabilir. Setin içinde bir ev modeli, 2 mini figür, 1 hayvan figürü ve birçok aksesuar var. İster tek başınıza ister çocuğunuzla beraber yapabileceğiniz lego seti bittikten sonra tam sergilemelik bir eser oluyor. 

Eğlenceli filmin legosu için tıklayın.

İster sergileyin ister oynayın: LEGO Super Mario Mighty Bowser

lego super mario

2807 parçalık lego seti Super Mario oyunundan bir figür. Figürün başını ve boynunu kontrol etmek mümkün. Karakter 32x41x28 cm boyutunda. Diğer figürlerini de alarak koleksiyon yapabilirsiniz. 

Super Mario hayranı birine alınabilecek hediyelerden biri olan figür için tıklayın.

İlginizi çekebilecek diğer içerikler:

3
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
0
0
0