Huawei, GPS ve NFC Destekli Bilekliği Huawei Band 4 Pro’yu Tanıttı

30
4
2
1
0
Huawei, 12 Aralık'ta satışına başlanacak olan yeni bilekliği Huawei Band 4 Pro’yu tanıttı. Navigasyon özelliği için dahili bir GPS ve temassız ödemeler için NFC desteği bulunan cihaz, ilerleyen günlerde Çin'de satışa sunulacak.

Merkezi Çin’de bulunan teknoloji üreticisi Huawei, giyilebilir ürün portföyüne bir ürün daha ekledi. Geçtiğimiz günlerde pek çok farklı sızıntı ile karşımıza çıkan Huawei imzalı fitness bilekliği, ince uzun bir ekran yapısında AMOLED panel desteğini beraberinde sunuyor. Cihazın ayrıca buna ek olarak kalp atış hızı sensörü gibi pek çok farklı özelliği bulunuyor. Dilerseniz gelin bu özellikleri biraz daha yakından inceleyelim.

Huawei Band 4 Pro özellikleri:

Huawei Band 4 Pro

Ekran kısmından başlayacak olursak cihaz, 240x120 piksel çözünürlüğünde ve 0,95 inç büyüklüğünde bir AMOLED ekrana sahip. Cihazında ekran özelleştirmelerine büyük önem veren Çinli firma, bunun için cihazı önceden yüklenmiş 100 farklı özelleştirme seçeneğiyle birlikte gönderiyor. Bunların yanı sıra Huawei Band 4 Pro, navigasyon özelliği için dahili bir GPS ve temassız ödemeler için NFC teknolojisini bünyesinde barındırıyor.

Bir spor bilekliği de olan Band 4 Pro, bu noktada kandaki oksijen doygunluk seviyesini ölçmek için kalp atış sensörüne sahip. Temel Huawei Band 4’ün en gelişmiş versiyonu diyebileceğimiz bu modelde bulunan bir başka özellik ise uyku izleme teknolojisi olan Huawei TruSleep 2.0 teknolojisi. Cihaz ayrıca koşmak, yüzmek ve bisiklete binmek gibi 11 farklı eylemi takip edebiliyor.

Huawei Band 4 Pro fiyat:

Huawei Band 4 Pro fiyat

Siyah, pembe ve kırmızı olmak üzere 3 farklı renk seçeneği bulunan cihaz, 399 Çin yuanından (yaklaşık 325 lira) raflardaki yerini alacak. Bu noktada cihazın ülkemizde satışa sunulması durumunda bu fiyata bazı vergilendirmelerin de ekleneceğini belirtelim.

Şu anda Çin’de ön siparişe açılmış durumda olan Huawei Band 4 Pro, 12 Aralık’tan itibaren erişilebilir olacak. Cihazın ülkemiz de dahil olmak üzere uluslararası pazarlarda ne zaman satışa çıkarılacağı hakkındaysa herhangi bir resmi bilgi bulunmuyor.

Kaynak : https://www.mobil13.com/huawei-band-4-pro-spor-bilekligi-gps-ve-nfc-ile-tanitti-26924.html
30
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
30
4
2
1
0