Instagram'a DM Kutusu Çorap Çekmecesine Dönenlerin Hayatını Kurtaracak Bir Özellik Geliyor

2
1
0
0
0
Instagram, DM kutusu için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu yeni özellik, DM kutusunu yepyeni klasörlerle donatacak. Böylelikle kullanıcılara daha iyi bir mesajlaşma deneyimi sunulacak.

Dünyanın en popüler fotoğraf ve kısa video paylaşım platformlarından Instagram'ın, yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bağımsız geliştirici Alessandro Paluzzi'nin ortaya çıkarttığı bu yeni özellik, Instagram DM kutusu karman çorman olan kullanıcıların çok işine yarayacak.

Instagram'ın yeni özelliği ile kullanıcılar, DM kutularında klasörler görmeye başlayacaklar. Ayrıca bazı mesajlar, bazı mesaj klasörlerine otomatik olarak yönlendirilecekler. Bu sayede hem gereksiz bildirimlere maruz kalınmayacak hem de daha derli toplu bir mesajlaşma deneyimi sunulacak.

Instagram'daki sohbet klasörleri böyle sınıflandırılacak

Instagram DM klasörleri geliyor

Instagram'daki DM klasörleri, 5 ayrı kategoride karşımıza çıkacak. "Birincil" klasörler, kullanıcılar için öncelikli mesajlara ev sahipliği yapacak. "Genel" klasör ise daha az öncelikli olan mesajları içerecek. Bu klasör için bildirimler kapalı tutulacak. Ayrıca "Tüm" başlığı altında bütün mesajların bulunduğu bir bölüm, "Reklamlar" bölümünde firmalardan gelen mesajlar ve "İstekler" bölümünde de takipleşmediğiniz ancak size mesaj göndermiş olan kullanıcıların mesajlarına yer verilecek.

Meta, Instagram'ın yeni özelliği hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Yani DM kutusuna gelecek klasörler özelliğinin ne zaman yayımlanacağı belli değil. Hatta bu özellik, henüz oldukça erken aşamada. Yani iptal edilme durumu da var.

Kaynak : https://x.com/alex193a/status/1799542627278233954
2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0