Hitman serisi, IO Interactive’in 2000 yılından günümüze kadar yayınlanan bir seri. Seride birçok oyun olması, doğal olarak eleştirileri de beraberinde getiriyor. Kimi oyunlar fazlasıyla sevilirken, kimi oyunların ise tabiri caizse yüzüne bile bakılmıyor.
Video oyunları için belgeseller çeken Noclip, IO Interactive’in stüdyosuna giderek röportaj yaptı. Röportajın bir kısmında şirketin başındaki isim Hakan Abrak, yeni bir şeyler üzerinde “çalışabiliyor olduklarını” belirtti. Şirketin Hitman 3 için içerik üretmeye başladığını gördüğünü belirten Noclip, stüdyoların çoğunda gizli bir şeyler üzerinde çalışıldığını ve daha önemlisi yeni bir şeyler üzerinde çalışıldığını belirtti.
Noclip'in yayınladığı fragmanı buradan izleyebilirsiniz
Bunların yanı sıra Hitman 2 için yeni bir görevin fragmanı yayınlandı. İsmi ‘Siberia’ olan bu görevde Ajan 47, bir hapishaneye giderek Roman Khabko ve Vitaly Reznikov’u etkisiz hale getirilmekle görevlendiriliyor. Bu görev, oyuna Sibirya, Rusya’yı ve yeni Keskin Nişancı Mücadeleleri ekliyor. Sibirya görevinin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.