3
3
2
0
0

Apple’ın geçtiğimiz Nisan ayında tanıttığı akıllı telefonu iPhone SE 2020’yi uzun zamandır incelemek istiyorduk. Zorunlu koronavirüs molası sonrasında gerekli tedbirleri alarak döndüğümüz ofisimizde ilk olarak bu cihazı sizin için bir sağlamlık testine sokmak istedik. Apple’ın görece uygun fiyatı ve güzel özellikleriyle cezbeden bu yeni akıllı telefonu, tasarım olarak da firmanın köklere dönmek isteyen tüketicileri için biçilmiş kaftan diyebiliriz.

4.7 inç Retina HD ekranı, 12 MP arka, 7 MP ön kamerası, Apple A13 Bionic işlemcisi ve 3 farklı depolama alanı seçeneği için 5.299 TL ile 6.599 TL arasında değişen fiyat seçeneğiyle sunulan bu cihazın kullanıcılar tarafından tercih edilen bir model olduğunu kısa süreli satıştan bile görmek oldukça mümkün. Performans açısından iPhone 11 ailesiyle aynı çizgiye sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebileceğimiz bu telefon için elbette en merak edilen şeylerin başında ne kadar dayanıklı olduğu geliyor.

Biz de yaptığımız testte önce çizilme, sonrasında bükülme ve yanma, daha sonra genel olarak herkesin başına en çok gelen kazalardan biri olan suya dayanıklılık, yine başımızı en çok ağrıtan kazalardan bir tanesi olan düşürme testini gerçekleştirdik. Finalde de sizin en çok sevdiğiniz, bize özel olan Webtekno usulünde gazlı çivi tabancasıyla iPhone SE 2020 üzerinde birtakım denemeler yaptık ve ortaya gerçekten telefonu almak isteyenlerin yararlanabileceği bilgiler içeren faydalı bir video çıktı.

Unutmadan uzun süredir açık olan ancak şu an daha etkin hâle getirmek istediğimiz kanalımızı da YouTube’da Webtekno Plus olarak bulabilirsiniz. Ürün incelemelerini oradan daha aktif şekilde yapacağımızı bildirir, iPhone SE 2020’yi A’dan Z’ye sağlamlık testine soktuğumuz yeni videomuzla sizleri baş başa bırakıyoruz, iyi seyirler!

3
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
3
2
0
0