John Wick Evreninden Bir Karakterin Daha Filmi Geliyor

2
1
1
0
0
Lionsgate, John Wick evrenine yepyeni bir film daha ekleyecek projeye onay verdi. Dördüncü filmin sonrasında geçecek yapım, "Caine" karakterine odaklanacak.

İlk olarak 2014 yılında hayatımıza giren John Wick serisi, kısa sürede tarihin en çok sevilen aksiyon serilerinden biri olmayı başarmıştı. Şimdiye kadar 4 ana film görmüştük. Bunun yanı sıra The Continental isimli bir Prime Video dizisi de gelmişti. Ayrıca Ana de Armas başrollü Ballerina isimli bir spin-off film de yoldaydı. Yani anlayacağınız John Wick evreni iyice genişliyordu.

Şimdi ise aynı evrende geçecek yepyeni bir projenin daha geleceği duyuruldu. Sevilen bir karakteri konu edinecek filmden ilk detaylar geldi.

Caine karakterini anlatan film geliyor

Lionsgate’in yeşil ışık yaktığı yeni film, John Wick: Chapter 4’te karşımıza çıkan ve Donnie Yen’in hayat verdiği “Caine” karakterini konu edinecek. Kör olmasına rağmen çok yetenekli ve tehlikeli bir suikastçı olarak nitelendirilen Caine, filmde eski dostu John Wick’i öldürmekle görevlendiriliyordu. Yen, rolüne geri dönecek.

Caine’i konu edinecek film hakkında çok fazla detay bulunmasa da bazı küçük bilgiler var. Yapım, John Wick 4’ün sonrasında geçecek ve Caine’in neler yaşadığını merkezine alacak. Son filmin sonunda kendisinin yeniden emekli olduğunu ve kızının yanına gittiğini görmüştük. Ancak en sonda Caine’in öldürdüğü babasının intikamını almayı amaçlayan Akira karakteri karşısına çıkmıştı. Aslında bu kısımdan bu karaktere odaklanan bir film geleceğini sinyalleri verilmişti.

Yeni filmin senaryosunu The Umbrella Academy’de de görev alan Robert Askins kaleme alacak. Filmin çekimlerinin 2025’te Hong Kong’da başlaması planlanıyor. Vizyon tarihi konusunda ise henüz bir bilgi yok.

2
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
1
0
0
Yorumlar(5)
Yorumunuz minimum 30 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
Tüm Yorumlar
1 yıl önce
mikro uyku bence asıl ismi uyku apnesi olabilir. Ben bir süredir ileri seviye uyku apnesi olduğumu öğrendim, solunum cihazı (CPAP) kullanıyorum artık. Geceleri uyurken nefesim duruyor, hatta bu nefes durmaları 65 sn yey kadar çıkmış testlerimde. Bu uykuda nefessiz kalmalarımın sayısı yapılan uyku testimde 411 defaydı. Eğer bu şüpheleriniz varsa, unutkanlık, sürekli yorgunluk, aşırı sinirlilik, yer yer uyuyup kalmalar gibi, bir kulak burun boğaz, göğüs ya da nöroloji hekimliğine başvurarak uyku testi yaptırmanız geleceğiniz açısından faydalı olabilir.
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
2 yıl önce
Şu obezitenin sebeğ olmadığı bi tane kötü bişi yok
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
2 yıl önce
Başta şekerleme olduğunu düşünmüştüm mikro uykunun resmen aydınlandım
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
2 yıl önce
Çok sık yaşadığım bir durumdur, gerçekten kötü sonuçlarla da karşılaştım dikkat çekmeniz güzel olmuş
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
imparatormape
2 yıl önce
öyle bi başlık ve anlatım varki bu durumu yaşayanlar doktora falan gozukmeli heralde diye düşündüm arabada ciddi işlerde uyuyabilirmissiniz e bunu bilmeyen mi var bunun için araştırma yapmaya gerek mi var
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .