Amazon'da İndirime Giren Levoit Hava Temizleyici Alınır mı? Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

3
1
0
0
0
Son zamanların popüler ürünlerinden bir tanesi olan Levoit Hava Temizleyici indirimli fiyatı ile karşımıza çıkıyor. Bu fırsatı değerlendirmek istiyorsan içeriğe göz atabilirsin.

Levoit Hava temizleyici, özellikle gününün büyük çoğunluğunu kapalı ortamlarda geçirenler ve hava kalitesini iyileştirmek isteyenler için ideal bir çözüm. Ayrıca tasarımı ile odanıza ya da bulunduğunuz ofise şık bir görünüm sağlayacak olan bu ürün, içeride bulunan sigara dumanı, toz, polen gibi rahatsız edici maddeleri de anında yok ediyor.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

HEPA filtreler, %99.97 oranında 0.3 mikron ve daha büyük partikülleri yakalar, toz, polen, evcil hayvan tüyleri gibi hava kirleticilerini etkili bir şekilde temizler.

Yüksek performanslı HEPA filtreleme sistemi ile donatılmış Levoit Hava temizleyici, sahip olduğu karbon filtreler sayesinde kötü kokuları ve gazları emerek soloduğunuz havayı daha temizler.

  • Güçlü Hava Temizleme: Hava temizleme hızı CADR 187 m³/h olarak karşımıza çıkan bu ürün, 40 m²'lik odaları 30 dakikada ve 20 m²'lik odaları ise sadece 15 dakikada temiz bir hale getirir.
  • Sağlık Odaklı Tasarım: Burun tıkanıklığı, hapşırma veya alerjisi olanlara oldukça fayda sağlayacak olan Levoit Hava Temizleyici, bu konuda çok iyi puanlar alarak kalite testinden geçti.
  • Süper Sessiz Uyku Modu: QuietKEAP teknolojisi sayesinde sadece 24 dB gürültü seviyesi ile sessiz çalışmayı garanti eden bu hava hava temizleyici; özellikle bebekler, küçük çocuklar ve hamileler için fayda sağlayacak.
  • Fan Kademesi ve Zamanlayıcı: Düşük, orta, yüksek fan kademeleri ile evinizin farklı gereksinimlerine göre hava kalitesini ayarlayabilirsiniz. Ayrıca 2-4-6-8 saat olmak üzere 4 farklı zamanlayıcı ayarı ile de istenilen süre boyunca çalışmasını sağlayabilirsiniz.
  • Levoit hava temizleyici UV ışığı veya iyon kullanmaz. Bu sebeple sağlık için oldukça güvenilir bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.

Eğer ki siz de bir hava temizleme cihazı almak istiyorsanız indirimli fiyatıyla günün fırsatları arasında yerini alan Levoit Hava Temizleme cihazını buraya tıklayarak sepetinize ekleyebilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları:

Sizin için diğer önerilerimiz;

3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0