Bir Zamanların Efsane Mayın Tarlası Oyunu, Modern Versiyonuyla Netflix'e Geldi

2
1
1
0
0
Bir Zamanların Efsane Mayın Tarlası Oyunu, Modern Versiyonuyla Netflix'e Geldi
Netflix, bir zamanların efsane oyunu Minesweeper'ı modern bir versiyonuyla oyun kütüphanesine ekledi. Aboneler, ücretsiz bir şekilde oyunu deneyimleyebiliyorlar.

Geçtiğimiz yıllarda oyun sektörüne de resmen giriş yapan Netflix, düzenli olarak kataloğuna yeni yapımları ekliyordu. Bugün bunlara bir yenisi daha eklendi. Şirket, tarihin en ikonik oyunlarından birini aboneleriyle buluşturdu.

İlk olarak 1989 yılında çıkış yapan PC oyunu Minesweeper (Mayın Tarlası olarak da bilinir), bir alandaki mayınlara rastlamadan tüm boş kareleri bulmamızı sağlayan bir oyundu ve yıllar içinde herkesin aklına kazınmıştı. Netflix de bu yapımı günümüze uyarladı.

Aboneler, yenilenmiş Minesweeper'ı Netflix üzerinden oynayabiliyorlar

İkonik puzzle oyunu, modern versiyonuyla Netflix üzerinden çıkışını yaptı. Aboneler, uygulama üzerinden tamamen ücretsiz bir şekilde hiçbir ek ödeme yapmadan mobil oyunu deneyimleyebiliyor.

Minesweeper’ın modern versiyonu uluslararası bir ortamda yeniden tasarlanmış. Oyuncular, dünyanın dört bir yanından su yollarının canlı fotoğrafları üzerinden su altı mayınlarını bularak temizlemeye çalışıyor. İkonik numaralı ve bayraklı dizilim bu versiyona da taşınmış.

2
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
1
0
0