Bir Devrin Sonu: Mercedes A Serisi ve B Serisi Otomobillerin Üretimi Sonlandırılıyor

2
2
1
0
0
Mercedes-Benz, A ve B serisi otomobillerin üretimini sonlandıracak. Böylece CLA, şirketin giriş seviyesi otomobili olmaya başlayacak.

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden biri olan Mercedes-Benz, geçtiğimiz hafta çok beklenen yeni CLA’yı tanıtmıştı. Bunun ardından şirketin gelecekte modelleriyle ilgili nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyordu.

Mercedes yöneticisi Markus Schafer ile konuşan Gazeteci Emre Özpeynirci’nin aktardığına göre Mercedes-Benz, giriş seviyedeki sevilen otomobilleri olan A ve B serisinin üretimini durdurmayı planlıyor.

CLA, giriş seviye Mercedes olacak

Gelen bilgilere göre şirket, A ve B serisi otomobillerine veda edecek ve giriş seviyesindeki modelleri 7’den 4’e indirecek. A’daki hathback ve sedanın, B’de ise MPV modelin sonlanacağı aktarılmış.

Bu kararla birlikte CLA, şirketin giriş seviye otomobili olarak hayatına devam edecek. Onun yanı sıra CLA Shooting Brake, küçük SUV GLA ve bir diğer küçük SUV GLB modelleri giriş seviye Mercedes-Benz araçlar olarak karşımıza çıkacak.

Mercedes-Benz’in A ve B serisinin üretimini ne zaman sonlandıracağı konusunda henüz bir bilgi yok. Resmî açıklama geldiğinde sizleri bilgilendireceğiz.

2
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
2
1
0
0
Yorumlar(4)
Yorumunuz minimum 30 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
Tüm Yorumlar
46 dakika önce
çok gecikmiş bir karar. a ve b serisi mercedes için bir ayıptı
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
1 saat önce
2016 model aracımda, mercede me uzaktan erişim altyapisini 3g kullanarak yapmışlar. Gecen seneye kadar uygulama üzerinden aracin, kapisini camini konumunu v.s görebiliyor ve yönetebiliyordum. 3g alt yapisinin sonlarındirilmasiyla bu özellikler çöp oldu. Navisyona evin adresini veriyorum, olmayacak yolları gösteriyor, birde hedefinize daha hizli yoldan ulasmak istiyorsaniz senelik navigasyon paketini satin alın diyor. İyice sacmalamaya başladılar…
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
7 saat önce
Mercedes batmak icin herseyi deniyor. Bakalim helvasini ne zaman yeriz.
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
8 saat önce
A serisi sahibi olarak gerçekten üzücü
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .