Trabzon'dan Hatay'a tek şarjla gidebilecek sedan araç Mercedes EQS tanıtılalı 1 hafta olmadı. Hatta serinin SUV üyesi EQB de birkaç gün sonra kamunun beğenisine sunuldu. Bitmedi, bugün de serinin üçüncü üyesi olan EQT'nin duyurusu yapıldı. Serinin diğer üyeleri gibi göz alıcı bir tasarıma sahip olan vanın detaylı tanıtımı, mayıs ayında gerçekleştirilecek.
Üretimine az kalan bir model olarak tanımlanan EQT hakkında henüz detaylı bilgi verilmedi. Mercedes’e göre EQT konsepti, geniş ve değişken bir iç tasarımı çekici bir dış tasarımla bir araya getiriyor. Şirket, aracın yüksek güvenlik, bağlanırlık ve konfor standartlarına uygun olduğuna damgasını basıyor.
EQ serisinin en düşük menzilli üyesi olabilir
EQS, önümüzdeki ay tanıtılacak
T sınıfı aracın 2022’nin ilk yarısında çıkış yapması bekleniyor. Ancak araç büyük ihtimalle ABD’de satışa sunulmayacak. Mercedes bunun yerine ABD’deki alıcıları için elektrikli bir Sprinter modeli çıkarmayı planlıyor. Şimdilik sadece birkaç fotoğraf ve kısa açıklamalarına sahip olduğumuz EQT, 10 Mayıs’ta Tony Hawk’ın konuşma yapacağı bir videoyla tanıtılacak.