MieS Endüstri Mühendisliği Günleri’22, 3-4 Kasım Tarihinde Katılımcılarını Bekliyor

2
2
1
0
0
Sektörün uzman isimleri ve firmalarının katılımıyla düzenlenen MieS Endüstri Mühendisliği Günleri’22, 3-4 Kasım tarihinde başlıyor.

Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından 21 yıldır düzenli olarak düzenlenen ve her yıl yüzlerce katılımcıya ev sahipliği yapan MieS Endüstri Mühendisliği Günleri, bu yıl da 22. kez kapılarını aralıyor.

Bu yıl da yine sektörün önde gelen isimlerini öğrencilerle buluşturmayı hedefleyen etkinlikte Türkiye’nin en büyük şirketleri ve şirketlerin temsilcileri konuşmalar yapacak.

Microsoft, Sahibinden ve daha pek çok şirketten konuşmacılar sahne alacak

MieS Endüstri Mühendisliği Günleri’22’de Esra Beyzadeoğlu (Hepsiburada), Nursel Kavlak Gül (Microsoft), Hilmi Güvenal (Odeabank), Cevdet Alemdar (Sabancı) ve Nazım Erdoğan (Sahibinden) sahne alarak öğrencilerin iş hayatına atıldığında çalışabilecekleri sektörlerden bahsedecek ve onların başarı hikayelerini dinleyecek.

Etkinlikte ayrıca Metro Türkiye, Abdi İbrahim, Otokoç Otomotiv, Şişecam, Unilever, PwC şirketlerinin de oturumları olacak.

3-4 Kasım tarihlerinde Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan MieS Endüstri Mühendisliği Günleri’22 hakkında daha fazla bilgi almak ve etkinliğe katılmak için burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

2
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
2
1
0
0