MrBeast'in Fendi T-Series'i Yendi: Artık En Çok Aboneye Sahip YouTuber O!

9
4
3
1
1
MrBeast'in Fendi T-Series'i Yendi: Artık En Çok Aboneye Sahip YouTuber O!
YouTube'un en çok aboneye sahip içerik üreticisi artık MrBeast oldu.

Yıllar önce YouTube'un en çok aboneye sahip içerik üreticisi PewDiePie idi. Sonrasında PewDiePie ile T-Series, en çok aboneye sahip olma yarışına tutuşmuştu. Uzun süren mücadelede MrBeast de PewDiePie tarafında yer alan isimlerden biriydi. O dönemde mücadeleyi kazanan ise arkasında Hindistan'ın gücünü alan T-Series olmuştu. Şimdi MrBeast, YouTube'un en çok aboneye sahip kanalı ünvanını ele geçirdi. 

Viewstats'ın açıkladığı rakamlara göre MrBeast, 266 milyon 720 bin 282 aboneyle en popüler isim olurken T-Series ile arasındaki farkın ise yalnızca 9 bin 500 olduğu görüldü. Yani yakın zamanda bu alanda sık sık liderin el değiştirdiğini görebiliriz. 

MrBeast'ten "intikam" paylaşımı

Konuyla ilgili olarak X hesabından bir paylaşım yapan MrBeast, "6 yıldan sonra sonunda PewDiePie'ın intikamını aldık." ifadelerini kullandı. Ünlü yayıncının paylaştığı görselde aradaki abone sayısı farkının 1600 civarında olduğu görülüyor. Sonrasında fark açılmaya devam etti. 

T-Series ise müzik yapımcılığı, klip yayını ve Bollywood müzikalleri ile büyük çoğunlu Hindistan'da yaşayan ya da Hint asıllı kullanıcılara hitap ediyor. 2021 yılında 200 milyon aboneye ulaşan ilk YouTube kanalı olan T-Series, sonrasında daha yavaş şekilde büyümeye devam etmişti. MrBeast daha önce T-Series CEO'su Bhushan Kumar'ı boks maçında kozlarını paylaşmaya da davet etmişti. 

9
4
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
9
4
3
1
1