NieR Replicant Geliştiricileri, Sürprizi Gizleyeyim Derken Büyük Spoiler Verdi

14
3
1
0
0
NieR'in orijinal oyununun yeniden yapımı olan NieR Replicant yakında çıkmaya hazırlanırken oyunun geliştiricileri bir sürprizi tamamen mahvetti. Geliştiriciler, hayranların oyuna eklenmesini istediği sevilen karakteri sansürlemeye çalışsalarda pek de başarılı olmadılar.

Oyun dünyasında sevilen bir seri olan NieR, günümüzde uluslararası kitleye hitap eden Square Enix yapımıyla bilinse de aslında orijinal bir oyuna da sahip. Fakat bu orijinal oyun, bazı NieR hayranlarına göre bir noktada eksik kalıyor. Hatta hayranlar, oyunun bir yeniden yapımı olan olan NieR Replicant isimli oyunun orijinal NieR'dan daha iyi olduğunu bile savunuyor.

NieR hayranlarını 'daha iyiyle' buluşturması beklenen NieR Replicant'sa yavaş yavaş çıkmak üzere hazırlıklarını tamamlıyor. Oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça geliştiriciler de oyuncuları heyecanlandırmak için bazı paylaşımlar yapıyor. Fakat yapılan son paylaşım, NieR Replicant'ta yer alacak bir karakter hakkında büyük bir spoiler verdi.

Hiç belli olmuyor yahu:

nier replicant

Oyunun ön siparişle birlikte verilecek bonuslarını gösteren geliştiriciler, oyunculara sunulacak tüm karakterlerin avatarlarının yer aldığı bir görsel paylaştı. Bu görselde yüzü sansürlenmiş iki karakter bulunuyordu. Fakat sansürlenen bir avatarda karakterin beyaz saçlı olduğu ve göğsünde bir kayışa sahip olduğu çok net bir şekilde görülebiliyordu.

Spoiler da tam olarak buydu. Geliştiriciler, NieR'in uluslararası sürümünde fazlasıyla sevilen Papa Nier'i oyuna taşıyacaklarını duyurmamışlardı. Bu sürprizi bozmak istemeyen geliştiriciler, paylaştıkları görselde karakteri sansürlemiş olsalar da açıkça görülüyor ki bu pek de işe yaramadı. Öte yandan sansürlenen ikinci karakterin ne olduğuysa Papa Nier kadar net bir şekilde tahmin edilemiyor. Yine de bazı teorilere göre bu karakter, Papa Nier'in eski bir versiyonu veya tamamen yeni bir karakter olabilir.

NieR Replicant, orijinal yapımdan daha iyi sayılıyor olsa da oyunun orijinalini oynayanlar, Papa Nier'e bağlanmaya başlamışlardı. Bu nedenle de Replicant oyununa bu karakterin de yerleştirilmesini istiyorlardı. Görünüşe göre bu istekleri yerine getirildi. Tüm bunlardan bağımsız olarak Square Enix, NieR Replicant'ın kendi oyunlarının yarısı kadar satması durumunda Papa Nier'ı NieR Automata'ya getireceklerini açıklamıştı.

Kaynak : https://www.thegamer.com/nier-replicant-censors-pre-order-spoilers/
14
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
3
1
0
0
Yorumlar(3)
Yorumunuz minimum 30 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
Popüler Yorumlar
Tüm Yorumlar
sliconvalley
4 yıl önce
Keşke Türkiye'den yerli ve milli bir Valheim çıksa viking tarihi yerine Şanlı Türk tarihi oyunu oynasak !
Yanıtla
-13
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
4 yıl önce
Orkhon: The Last Soul oyununu bir araştır istersen bu yaz Stem ve Epic Games'e çıkıyor. Orhun/Göktürk dönemlerini, oba yaşantısını falan konu alıyor. Çıkmasına az kaldı ve grafikleri şahane. 2 yıl önce webteknoda haberi yapılmıştı.
-3
4 yıl önce
aslında belli bir rakama ulaşınca ücretsiz olacak bütün oyunlar
Yanıtla
-21
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
diğer yanıtları göster
talha4799
4 yıl önce
Oyunu ücretsiz yapacaksan:
1)fortnite gibi kaliteli anticheatin olucak yoksa cs gibi çöp olur
2)oyunu parayla alanlar exclusive yani özel eşya vereceksin
3)svlerinin sınırını arttıracaksın
4)oyunu parayla alanların gazabına hazır olacaksın
4 yıl önce
Biz o rakama ulaşmak için para verip alıcaz Sen de o rakamı bekleyip ücretsiz indireceksin demi. Ne kadar uyanıksın sen yahu :))
-2
4 yıl önce
güzel para kankaaa
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .