Nothing'in Yeni ve Garip Telefonu CMF, Değiştirilebilir Arka Kapakla Gelecek: Aksesuar Bile Takılabilecek

5
2
1
0
0
8 Temmuz'da resmî olarak duyurulacak Nothing CMF'den yeni bilgiler paylaşıldı. Yapılan açıklamaya göre telefon, değiştirilebilir arka panele ve aksesuarlara destek verecek.

Piyasaya sürdüğü akıllı telefonlarla tüketicilerin ilgisini çekmeyi başaran Nothing, bir süredir "CMF" olarak isimlendirdiği bir akıllı telefon üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda; gelen son haberler, Nothing CMF'nin değiştirilebilir arka panellere sahip olacağını ve aksesuar takılabileceğini ortaya koydu.

Nothing'e bağlı resmî X hesaplarından birinden yapılan bir paylaşımda, CMF'nin özelleştirilebilir bir yapıda olacağı resmen açıklandı. Ancak şirket, yeni akıllı telefonu için ne tür aksesuarlar tasarladığına ilişkin bir şey söylemedi. Paylaşılan görseller, genişletilmiş batarya, masa tutacağı ve askı gibi aksesuarların CMF'ye takılabileceğini gözler önüne serdi.

Nothing'in CMF için paylaştığı yeni görüntü:

Nothing CMF

8 Temmuz'da resmî duyurusu gerçekleştirilecek telefon, beraberinde bir kit ile gelecek gibi görülüyor. Bu kit, arka kapağın açılması için bir vida ucu ile SIM kart çıkarma iğnesine ev sahipliği yapacak. 

Nothing

Aynı resmî hesap, CMF için hazırlanan arka kapakların renklerini de açıkladı. Buna göre kullanıcılar; turuncu, mavi, yeşil veya siyah arka kapak renklerinden bir tanesini kullanabilecekler. Üçüncü taraf üreticilerin Nothing CMF için özel tasarım arka kapaklar geliştirip geliştirmedikleri belli değil

Nothing CMF'nin sızdırılan teknik özellikleri ve fiyatı için:

Kaynak : https://www.theverge.com/2024/7/3/24191661/nothing-cmf-phone-1-accessories-teaser
5
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
1
0
0