Ödüllü HBO Dizileri TV+'a Geliyor!

14
1
1
0
0
Milyonları ekran başına kilitleyen popüler HBO dizileri, reklamsız ve istediğiniz tüm cihazlardan izleme imkanları ile TV+'a geliyor.

Ödüllü HBO dizileri, TV+ ile ekranlara geliyor. Platform, kullanıcılarına birbirinden popüler yapımları yüksek kalitede ve reklamsız şekilde izleme imkânı sunuyor. 

HBO ve TV+ iş birliği ile en sevilen diziler izleyiciler ile buluşuyor.

HBO ve TV+ iş birliği ile dünya çapında büyük yankı uyandıran birbirinden kaliteli yapımları izlemek mümkün. Mafya dünyasındaki karmaşık dengeleri aile, suç ve aşk üçgeninde eşsiz bir anlatım ile ekranlara taşıyan The Sopranos, ses getiren HBO
dizilerinden biri olan Chernobyl ve senaryosu, oyunculukları ve etkileyici sinematografisi ile True Detective gibi sevilen yapımların hepsi, artık TV+ üzerinden tüm cihazlardan izlenebilecek.

Platforma eklenen diğer HBO yapımları arasında Band of Brothers, The Undoing, Sharp Objects, The Wire ve Six Feet Under gibi popüler HBO dizileri de yer alıyor.

Emmy Ödüllü Game of Thrones ve Watchmen de TV+’ta

Emmy Ödülleri’ne damga vuran Game of Thrones, epik dünyası içerisine taht kavgalarını, entrikaları ve unutulmaz karakteri sığdıran efsanevi bir yapım. George R.R. Martin'in kitap serisine dayanan dizi, fantastik ve entrikalarla dolu bir evrene dalmak için eşsiz bir yapım. Eğer henüz bu efsaneleşmiş diziyi izlemediyseniz, TV+ ile ister telefonunuzdan ister TV'niz üzerinden izleyebilirsiniz.

Watchmen ise TV+ ile izleyebileceğiniz bir diğer HBO yapımı ve alternatif bir evrende geçen, süper kahramanların yaşadığı karmaşık bir hikâyeyi bizlerle buluşturuyor. Alan Moore'un çizgi romanından uyarlanan dizi; siyasi entrikalar, toplumsal eleştiriler ve sıra dışı karakterlerle dolu.

Popüler HBO dizilerini TV+ ile tüm cihazlardan izleyebilirsiniz.

TV+ HBO dizilerine herhangi bir cihazdan kolay erişim sağlayarak televizyon izleme deneyimini bir adım öteye taşıyabilirsiniz. Game of Thrones'un epik evreninden, True Detective'in zekice kurgulanmış hikâyesine kadar uzanan geniş içerik yelpazesi, izleyicilere diledikleri yerde platform üzerinden kesintisiz bir dizi deneyimi yaşama imkânı sunuyor.

Üstelik platform, bu özel dizilerin tüm bölümlerine erişim imkânı tanıyarak izleyicilere özgür ve kişisel bir seyir deneyimi sunuyor. Kaldığın yerden devam edebilme gibi pratik özelliklerle izleme sürecinizi kişiselleştirmek ve dilediğiniz cihazdan sevdiğin dizileri izlemenin ayrıcalığını yaşamanız mümkün. Dilerseniz TV+'ta yer alan tüm HBO yapımlarına ve çok daha fazlasına buradan ulaşabilirsiniz!

14
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
1
1
0
0