OPPO A3x'ın Bazı Özellikleri Geekbench'te Ortaya Çıktı

2
0
0
0
0
OPPO A3x, NBTC sertifikası alırken akıllı telefonun bazı özellikleri Geekbench'te ortaya çıktı.

OPPO her ne kadar A3 Pro akıllı telefonları tanıtmış ve A3 için de çıkış tarihi açıklamış olsa da henüz bu seriyle işini bitirmiş değil. Serinin en yeni üyesi olacak OPPO A3x için Tayland'da NBTC sertifikası alındı. Ayrıca yeni modelin bazı özellikleri de Geekbench testlerinde karşımıza çıktı. 

OPPO'nun CPH2641 model koduyla sertifikaladığı bu model 5G bağlantısına sahip değil. TAylandlı otoriteler A3x'in özelliklerini paylaşmasa da Geekbench testlerinden akıllı telefonun Android 14 işletim sistemi, 8GB RAM ve sekiz çekirdekli bir Snapdragon işletim sistemi ile geleceğini biliyoruz. Bu sekiz çekirdeğin dördü 2.02GHz diğer dördü ise 2.11GHz frekansında çalışacak. 

Yine orta sınıf bir cihaz geliyor

oppo a3x,

OPPO, daha önce de A3 Pro ve A3 ile dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Bu modellerin aslında İQOO 2'nin makyajlı ve farklı etiket yapıştırılmış veriyonları olduğu da dikkatleri çekmişti. Bakalın OPPO, A3x ile birlikte nasıl özellikler karşımıza çıkaracak. 

Muhtemelen bu cihazda yer alan işlemciler de Snapdragon 680 serisinden olacak ve orta segmente hitap eden bir cihaz görmüş olacağız. Kameralara önem veren OPPO, arkada üç ya da dört kameralı bir sistemle karşımıza çıkabilir.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/oppo_a3x_specs_geekbench_nbtc_certified-news-63507.php
2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0